News

Mircea Badea îi ia peste picior pe liderii din Opoziție: “Ponta zici că e pedepsit”

14.06.2019 | 13:35
Mircea Badea ii ia peste picior pe liderii din Opozitie Ponta zici ca e pedepsit
ADVERTISEMENT

Mircea Badea atacă dur liderii Opoziției, după semnarea unui acord politic, la inițiativa președintelui României, Klaus Iohannis. Într-o intervenție la Sinteza Zilei, emisiune difuzată de Antena 3, cunoscutul prezentator TV a comentat în stilul caracteristic cele mai importante evenimente politice ale zilei de joi, 13 iunie.

Ce spune Mircea Badea despre liderii din Opoziție. Victor Ponta, cel mai ironizat

În centrul analizei lui Mircea Badea s-a aflat fotografia care îi surprinde laolaltă pe președinții principalelor partide politice din Opoziție, alături de șeful statului. Astfel, în imagine apar Ludovic Orban, Dan Barna, Eugen Tomac, dar și Victor Ponta, care pare ușor desprins din grup, amănunt sesizat imediat de realizatorul emisiunii În Gura Presei.

ADVERTISEMENT

Uită-te la Ponta. Ponta zici că e pedepsit. Adică e pe sistemul ‘doamna profesoară, am fost și eu să ud buretele și acum am pus și creta acolo’. E un pic deoparte și stă cu mânuțele că parcă e în zidul de la fotbal să nu-i dea la ce a zis Năstase să i se numere. (…) Cred că i-au zis: băi, noi te băgăm, dar totuși mai încolo, adică nu e chiar cu băieții, e un echipaj de 4+1” , a spus Mircea Badea.

Victor Ponta, ironizat de Mircea Badea. Sursa foto:capital.ro
Victor Ponta, ironizat de Mircea Badea. Sursa foto:capital.ro

Nici Tudor Chirilă nu a scăpat de criticile prezentatorului TV

Comentariile acide ale lui Mircea Badea nu vizează doar figurile reprezentative pentru scena politică din România. Spre exemplu, în cadrul emsiunii În Gura Presei, cunoscutul prezentator TV a lansat un atac dur la adresa lui Tudor Chirilă, după o postare publicată de actorul și solistul trupei Vama, pe contul personal de Facebook, în care acesta se arăta revoltat de comportamentul unei tinere, în timpul piesei sale de teatru.

ADVERTISEMENT

Deci ăia jucau, sau ce făceau, probabil în mintea lor chiar sunt niște actori și chiar jucau o piesă, probabil că au fantasme de artiști, și din când în când se certau cu aia din public. Asta mi se pare genial.

Piesa are doar doi actori și ăia pe rând se certau cu aia? Nu se poate ceva mai tare. Și nu a filmat nimeni? Prietene, eu pentru asta trăiesc. Asta e cea mai tare din lume. Vreau să văd.Postarea e lungă. Chirilă chiar a suferit. Îți dai seama? Săracul Chirilă, lovit de catharsis, în timpul actului artistic din cârciumă, să îi sune ăleia alarma. Nu se poate” , i-a transmis Mircea Badea îndrăgitului actor și cântăreț.

ADVERTISEMENT