News

Mircea Badea îi recomandă lui Augustin Lazăr un control psihiatric: ”SMURD nu îl ajută deloc?”

21.04.2019 | 12:32
Mircea Badea a spus despre Augustin Lazar ca are nevoie de un control psihiatric

Jurnalistul Mircea Badea continuă atacul la fostul procuror General al României, Augustin Lazăr! Dacă zilele trecute  realizatorul emisiunii ”În gura Presei” de la Antena 1 mărturisea deschis că îi dorește moartea fostului procuror General, acum cere să fie verificat din punct de vedere psihiatric.

Mircea Badea îi recomandă lui Augustin Lazăr un control psihiatric

”Uitându-mă astăzi la domnul președinte și la domnul Lazăr, mă gândeam că uite că iese și la pensie cu pensia aia nesimțită. Mă uitam că pleacă și Tudorel Toader înaintea domnului Lazăr. Ăsta nu își depusese candidatura pentru un nou mandat la Parchetul General, apoi trimite și o cerere pentru pensie. Un control psihiatric amănunțit, îl cer în continuare. SMURD-ul nu-l ajută pe Lazăr ăsta?”, a declarat Mircea Badea, la Antena 3.

Îndrăgitul jurnalist Mircea Badea a mai făcut referiri la fostul pocuror Augustin Lazăr. Unul dintre comentariile sale a fost făcut în pasa cu emisiunea Alessandrei Stoicescu, “100 de minute”, și a vorbit despre culoarea podoabei capilare pe care a adoptat-o Augustin Lazăr. Și atunci, Mircea Badea vorbea despre profilul psihologic al lui Augustin Lazăr.

Mircea Badea despre Augustin Lazar
Augustin Lazar este acum pensionarul cu cea mai mare pensie din Romania

Mircea Badea a vorbit despre profilul psihologic al lui Augustin Lazăr și atunci când procurrul General ar fi greșit culoarea vopselei pentru păr

“Mie părul dânsului mi s-a părut vernil. Eu am văzut un DJ la Untold vopsit precum Augustin Lazăr. Pe bune. La ce coafor se duce? Mie mi se pare foarte important pentru profilul psihologic al procurorului-șef.

Se duce la doamna Mimi sau la supermarket și își ia de acolo vopsea și zice lasă că amestec eu într-un bol. Are o stilistă? Nu, că mor aici! Dacă Lazăr are o stilistă eu mor aici”, a spus Mircea Badea.

Augustin Lazăr a depus o cerere de pensionare, la scurt timp după ce depusese dosarul pentru încă un mandat în funcția de procuror General al României. Cererea i-a fost aprobat raid de Consiliul Super al Magistraturii, apoi de către președintele Klaus Iohannis. Lazăr a ieșit la pensie cu 27 de mii de lei pe lună, fiind cea mai mare pensie din România!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri