News

Mircea Badea îl critică pe Dan Barna: “Nu se bagă în nimic. Mi s-a blocat creierul”

11.06.2019 | 10:22
Mircea Badea il critica pe Dan Barna Nu se baga in nimic Mi sa blocat creierul

Mircea Badea critică modul în care liderul USR, Dan Barna, alege să comunice și spune că fuge de asumarea răspunderii chiar și în cadrul unor dezbateri banale. Realizatorul de la Antena 3 a declarat aseară, în pasa de la Sinteza Zilei că USR este avantajat pentru că fuge de guvernare și de dialog cu adversarii politici.

Mircea Badea, atac dur la Dan Barna

Badea a remarcat că Barna pomenise despre patru principii pe care USR le va urma orice ar fi, dar a uitat care este al patrulea. Acesta a enumerat doar trei, într-un interviu, și, la un moment dat, s-a blocat fără să mai știe care este al patrulea. Badea susține că Barna a uitat inclusiv partea cu pensiile speciale, lucru pe care liberalii îl pomenesc tot mai des.

Badea a criticat foarte dur dorința lui Dan Barna ca pensiile speciale ale magistraților să fie păstrate și a declarat în emisiunea sa că, în opinia USR, unii cetățeni români sunt mai speciali decât alții. A pomenit, ca o comparație, de muncitorii simpli și de IT-iștii care sunt scutiți de taxe și de impozite, lucru pe care PNL, în schimb, vrea să îl schimbe.

Dan Barna nu e de acord cu tăierea pensiilor speciale ale magistraților. Sursa foto: Digi 24

Badea: Există și speciali în țara asta

„Domnul Barna a fost foarte tare în emisiunea domnului Tucă. A zis ‘noi nu ne băgăm’. Normal, de ce să te bagi când poți să nu te bagi, nu se bagă în nimic, nici la guvernare, nici în dezbateri, la nimic. Nu se bagă USR-ul, pentru că îi avantajează.

Și a zis că ei susțin pe oricine care nu e PSD, însemnând poate Pro România sau poate UDMR sau poate Băsescu – ce are dacă-l pui pe Băsescu prim-ministru? – dacă le-ar susține lor patru chestii”, a declarat Badea aseară. „Mi-am adus aminte că au mai zis tot domnul Barna și USR ca la magistrați să rămână pensiile speciale. Adică totuși există și speciali în țara asta. La oamenii muncii, pe bază de impozite, sunt speciali IT-iști și atât. Unii sunt mai speciali”,  a mai spus Badea.