Life

Mircea Badea, ironic la adresa Danei Budeanu. “Nu mai înțeleg nimic”

Mircea Badea a avut în cadrul emisiunii "În gura presei" o reacție ironică la adresa Danei Budeanu.
12.10.2021 | 18:37
Mircea Badea ironic la adresa Danei Budeanu Nu mai inteleg nimic
Mircea Badea, ironic la adresa Danei Budeanu. "Nu mai înțeleg nimic"
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a făcut diferite afirmații controversate despre pandemia de coronavirus. Aceasta spunea că după părerea ei este o mascaradă la nivel mondial și că totul s-a încheiat. De curând și-a schimbat însă discursul.

Acum, a făcut o postare prin care a cerut tratament pentru tinerii internați.

Mircea Badea a comentat reacția Danei Budeanu în emisiunea “În gura presei” .

Mircea Badea, ironic la adresa Danei Budeanu. “Nu mai înțeleg nimic”

De luni bune, Dana Budeanu a făcut afirmații controversate despre pandemia de coronavirus. A declarat că totul este o mascaradă, o regie și că în fiecare an mor foarte mulți oameni care au diferite alte boli. Spunea și că valul 4 al pandemiei nu va exista.

ADVERTISEMENT

Acum însă, când situația a scăpat de sub control în România, aceasta și-a schimbat discursul și cere ca medicamentele de care au nevoie bolnavii să fie aduse cât mai repede.

“Are cineva o sursă de Tocilizumab? Nu au la Balș și  sunt oameni tineri care au nevoie la ATI. Haideți să ne ajutăm”, a scris cunoscutul designer de modă.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu s-a putut abține când a văzut ce a scris Dana Budeanu și a făcut mai multe remarci ironice în emisiunea sa.

“M-am uitat la Dana Budeanu să mai înțeleg și eu una alta, dar am văzut ceva ce nu am înțeles. Nu mai înțeleg. Inițial parcă virusul nu exista, apoi era o mascaradă, apoi spitalele erau goale, parcă totul era o minciună. Așa îmi aduc aminte din comunicările anterioare ale Danei Budeanu.

ADVERTISEMENT

Și acum ne spune că sunt oameni tineri la ATI. Păi cum așa? De ce au ajuns la ATI? Spitalele nu mai sunt goale? Dar ce s-a schimbat între timp?! Acum Dana Budeanu nu ne mai spune că-s spitalele goale, ci că-s oameni tineri la ATI. Acum ne zice că au nevoie de Tocilizumab.

M-am uitat să văd ce este Tocilizumab. Și am găsit că este făcut Roche, adică de Big Pharma. Păi parcă Big Pharma era rea. Acum e bună? Nu mai înțeleg nimic”, a mai spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii “În gura presei”.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Dana Budeanu despre pandemia de coronavirus în luna mai

În luna mai, Dana Budeanu a fost invitată la Sinteza Zilei și a declarat că după părea ei pandemia s-a încheiat.

“Ce o să îmi spui în septembrie, că o să ajung obligatoriu la 50% imunizaţi. Ce o să-mi spui? Că vine valul patru că m-am distrat vara asta? Păi, dacă vine valul patru haideți să intrăm în casă, suntem inconștienți?

Mai stăm două trei luni prin casă la 40 de grade şi în septembrie arătăm degetul din mijloc la tot globul pământesc. Păi nu? Cum anunți valul patru când tu ești în plin proces de vaccinare.

Totul este în bătaie de joc! Pentru ce mă inviți să mă vaccinez?”.   

ADVERTISEMENT