News

Mircea Badea, ironii la adresa lui Alexandru Cumpănaşu privind candidatura la prezidenţiale: “Două propuneri de slogan pentru el

05.09.2019 | 18:06
Mircea Badea ironii la adresa lui Alexandru Cumpanasu privind candidatura la prezidentiale Doua propuneri de slogan pentru el

Vestea că Alexandru Cumpănașu candidează la alegerile prezidențiale din toamna acestui an nu i-a picat tocmai bine lui Mircea Badea. Cunoscutul realizator Tv a lansat un tir de ironii la adresa unchiului Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită, violată și cel mai probabil ucisă de Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal.

Mircea Badea, propuneri de slogan pentru Alexandru Cumpănașu

În stilul caracteristic, realizatorul emisiunii În Gura Presei de la Antena 3 a încercat să-i dea „o mână de ajutor” lui Alexandru Cumpănașu, venind cu două propuneri pentru sloganul electoral al omului care susține că, odată ajuns președinte, va pune punct clanurilor mafiote din țara noastră.

Două propuneri de slogan pentru candidatul “justițiar”, “anti-mafia” Cumpanasu:

1. Jos Nașu, sus Cumpanasu

2. Orice Nas își are Cumpanasu”, a fost mesajul lui Mircea Badea.

După ce a spus că nu candidează la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, față dispărută din Caracal, s-a răzgândit și a zis că intră în cursa electorală”, a scris Mircea Badea pe contul personal de Facebook.

Mircea Badea, atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu
Mircea Badea, atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu, acuzat că se folosește de cazul Caracal pentru a candida la președinție

Nu este singurul mesaj ironic al lui Mircea Badea la adresa lui Alexandru Cumpănașu, după ce acesta din urmă și-a anunțat intenția de a intra în cursa pentru Cotroceni. Într-o reacție anterioară, prezentatorul TV l-a acuzat pe unchiul Alexandrei Măceșanu că se folosește de drama nepoatei sale pentru a ajunge președinte.

Cumpănaşu are un ONG. La un moment dat, a luat nişte fonduri europene, de vreun milion de euro, ca să vâre integritate în Ministerul de Interne. Şi a şi vârât, adică a avut un program european. Mă gândeam aşa…Ca ONG-ist bine finanţat de la Europa, în mod evident, nu a reuşit să bage cine ştie ce integritate în Ministerul de Interne, dar ca preşedinte spune că în doi ani rade clanurile. Dacă din interiorul Ministerului de Interne nu a reuşit la Ministerul de Interne… ca preşedinte… auziţi ce face.(…) Este clar că va candida, dar să vedem dacă va strânge semnăturile pentru că este un lucru complicat. Trebuie să aibă infrastructură. Aşa, dacă vrei să candidezi de unul singur, este imposibil să strângi semnături.

Ştiti de unde va lua voturi, dacă strânge semnăturile? De la Barna şi de la Iohannis(…). Sunt fan cât mai multe candidaturi. Poporul român va avea de unde alege. (….) Unii zic că se foloseşte de tragedia de la Caracal… Dar când a zis Iohannis: a trebuit să moară oameni ca să-ţi dea Ponta demisia nu v-aţi mai dat ochii peste cap. Lasă oamenii să candideze pentru Cotroceni, care-i problema?”, a declarat Mircea Badea.