Life

Mircea Badea, ironii la adresa lui Traian Berbeceanu, după ce prefectul a cerut închiderea parcurilor noaptea

02.11.2020 | 21:39
Mircea Badea ironii la adresa lui Traian Berbeceanu dupa ce prefectul a cerut inchiderea parcurilor noaptea
ADVERTISEMENT

Mircea Badea i-a surprins pe urmăritorii săi cu o ironie la adresa prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu, după ce omul politic a cerut închiderea parcurilor în timpul nopții.

Se pare că războiul dintre prezentatorul emisiunii ,,În Gura Presei” și fostul polițist Traian Berbeceanu continuă, dovadă fiind reacția jurnalistului referitor la declarațiile prefectului.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea este cunoscut pentru faptul că nu se sfiește niciodată să își expună punctul de vedere cu privire la diverse subiecte, ironizând adesea persoane publice.

Mircea Badea, ironii la adresa lui Traian Berbeceanu, după ce prefectul a cerut închiderea parcurilor noaptea

Conflictul dintre Mircea Badea și Traian Berbeceanu nu pare a se fi încheiat, prezentatorul TV stârnit controverse după ce a făcut o afirmație cu trimitere la prefectul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Traian Berbeceanu a cerut închiderea parcurilor în timpul nopții, fapt care l-a determinat pe partenerul de viață a lui Carmen Brumă să facă o glumă cu privire la acest subiect.

,,Ăștia, în curând, ne vor închide și plajele…”, a spus jurnalistul.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis să sesizeze Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) pentru închiderea parcurilor pe timpul nopții, a anunţat Traian Berbeceanu, în cursul zilei de luni. El a menționat că s-a discutat această problemă în şedinţa CMBSU, însă acest organism nu poate lua o astfel de decizie.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când cele două nume sunt asociate. Anul trecut, Traian Berbeceanu a făcut o declarație pe rețelele de socializare despre Mircea Badea, care a făcut furori în mediul online.

,,Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic, dar nu așa. Nu în ring unde ori leșină imediat, ori abandonează, este salvat de arbitru și apărat de protecții. În stradă, pentru că aia-i bătaia care doare cu adevărat. Să simte prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește. Ori suntem golani, ori nu mai suntem?”, a scris Traian Berbeceanu într-un comentariu, în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT