News

Mircea Badea, mesaj dur către Viorica Dăncilă: “Trebuie scos de pe lista cu bani publici”

17.04.2019 | 13:08
Mircea Badea mesaj dur catre Viorica Dancila Trebuie scos de pe lista cu bani publici

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a transmis un mesaj dur către Viorica Dăncilă. Jurnalistul a spus că Grupul pentru Dialog Social (GDS) ar trebui scos de pe lista ONG-urilor de utilitate publică.

Mircea Badea a transmis un mesaj dur către premierul României Viorica Dăncilă

Badea a susțină că singurul lucru pe care îl poate face Guvernul României chiar în următoarele 20 de minute este să scoată GDS-ul de pe lista ONG-urilor de utilitate publică și le iau sediul. „Haideți să vă zic ce poate face Guvernul României fix din acest moment! Dragnea sau Dăncilă pot scoate GDS-ul de pe lista ONG-urilor de utilitate publică și le iau sediul. În următoarele 20 minute se poate întâmpla asta!

GDS-ul trebuie scos de pe lista cu bani publici! Asta trebuie făcut în următoarele minute. Haideți să vedem dacă se întâmplă, deși nu se întâmplă de ani întregi. De pixul vostru depinde GDS, dar nu semnați. De ce nu o faceți? La fel și cu Revista 22. (…) Să nu mai dea ei premii politic-staliniste pe bani publici!”, a zis Mircea Badea.

Mircea Badea, mesaj dur către Viorica Dăncilă: “Trebuie scos de pe lista cu bani publici”
“Trebuie scos de pe lista cu bani publici”

Badea, despre referendumul lui Klaus Iohannis

De altfel, jurnalistul analizează des și în mediul online prestația Guvernului. Mesajul anterior publicat pe contul său de Facebook se referea la referendumul privind independența justiției care ar putea fi declanșată de președintele Iohannis în data de 26 aprilie, ziua alegerilor europarlamentare. „Sper ca mamutul să facă referendumul și să nu se sucească.

Îmi doresc mult să-l facă. Ca să mă pot p**a pe referendumul lui”, a scris prezentatorul de televiziune. Împotriva președintelui este și liderul PSD care, în data de 25 martie, după ședința partidului la a cărui conducere este, a spus: „Am înțeles că Iohannis vrea să intru la pușcărie ca să doarmă mai liniștit. Klaus, poate nu intru, nu te culca pe o ureche”.