News

Mircea Badea, mesaj dur la adresa preotului Constantin Necula: ”Mi-aș dori să mergi la pușcărie

29.04.2019 | 21:42
Mircea Badea mesaj dur la adresa preotului Constantin Necula Mias dori sa mergi la puscarie

Mircea Badea nu se dezminte. Cunoscutul prezentator al emisiunii În Gura Presei de la Antena 1 a lansat un nou atac dur, iar „victima” sa este de această dată o față bisericească. Vorbim despre nimeni-altul decât Constantin Necula, preotul care a cunoscut celebritatea  datorită reacțiilor sale ușor atipice pentru un slujitor al Domnului.

Mesajul lui Mircea Badea pentru preotul Necula

Mircea Badea îl taxează în termeni extrem de duri pe părintele Constantin Necula. Deranjat de declarațiile preotului, care a afirmat că „Mântuitorul nu s-ar fi plâns că i s-a făcut dosar politic” , prezentatorul TV a reacționat în stilul caracteristic.

Mi-aş dori să-l văd la puşcărie nevinovat, să ne arate practic. Doamne ajută!” , îi transmite Mircea Badea preptului Constantin Necula, chiar în timpul emisiunii sale difuzate duminică seara, pe Antena 3.

Preotul Constantin Necula a intrat în vizorul lui Mircea Badea
Preotul Constantin Necula a intrat în vizorul lui Mircea Badea

Declarația de la care a pornit totul

Totul a pornit de la afirmațiile făcute de Constantin Necula vineri dimineață, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul de radio Digi FM. Vorbind despre Vinerea Mare și trădarea lui Iuda, părintele a explicat că, asemenea Mântuitorului Iisus Hristos, ar trebui să ne asumăm greșelile pe care le facem, fără să ne mai plângem.

Există segmente în viață în care jertfim totul și primim foarte puțin înapoi sau suntem loviți înapoi cu nerecunoștință. Cred că cei care își asumă în Hristos suferința merg mai departe cu bucurie și cu drag. Mântuitorul nu s-ar fi plâns, de exemplu, că i s-a făcut dosar politic. Și-ar fi asumat până la capăt. Ca om al lui Dumnezeu nu te poți apăra, trebuie să vezi unde ai greșit, să înveți și mergi mai departe. Noi interpretăm că ar fi fost un dosar politic între Roma și Ierusalim. Atunci când te judecă nejudecătorii, asumi și mergi până la capăt. Gândește-te la patimile celor din penitenciarele comuniste, care nici măcar nu au avut hotărâre de executare sau de arestare și au stat nejudecați cu anii, în penitenciare. Ei seamănă cu Hristos. Nu se smiorcăie” , a spus preotul Constantin Necula.