News

Mircea Badea, mesaj pentru politicienii care se filmează lângă bibliotecă: ”O lună de pușcărie pe loc”

08.04.2020 | 07:35
Mircea Badea mesaj pentru politicienii care se filmeaza langa biblioteca O luna de puscarie pe loc
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a lansat o ironie la adresa politicienilor care fac intervenţii televizate prin Skype și care apar întotdeauna în fața unei biblioteci pline de cărți. Prezentatorul Antena 1 a glumit pe această temă și a declarat că ar da o nouă ordonanță militară în privința celor care pozează în cercetători.

Prezentatorul Mircea Badea, sătul de politicienii care se filmează în fața bibliotecii

Prezentatorul „În gura presei” a semnalat un lucru tot mai întâlnit în rândul politicienilor care intervin prin Skype în emisiunile televizate, aceea că se filmează în  fața bibliotecii înțesate de cărți. Mircea Badea susține că prima măsură pe care ar băga-o în următoarea ordonanță ar fi interzicerea acestui lucru.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai precizat că politicienii care apar pe micile ecrane având biblioteca plină de cărți în spate să fie pedepsiți cu închisoarea, măcar o lună să stea în spatele gratiilor.

„Eu aş băga o măsură în noua ordonanţă militară. Vreau să scrie aşa: cine mai apare la televizor cu biblioteca în spate, direct la puşcărie. Adică gata! Măcar o lună de puşcărie pe loc. Nu mai pot cu ăştia care pozează în cercetătorii britanici”, a spus prezentatorul TV, relatează dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, mesaj pentru acești politicieni: ”Pare că ai scris mai mult decât ai citit”

„Non stop e câte unul cu o bibliotecă în spate. Cred că o şi şterg înainteZilnic e câte unul care ne arată cât e de intelectual şi ce cărţi are pe acasă. Nu am văzut atâtea cărţi niciodată”, a completat Badea.

Mircea Badea susține că acest lucru i-a fost semnalat de foarte mulți internauți și a mai adăugat că în ultimile săptămâni a văzut foarte multe cărți la televizior. De asemenea, prezentatorul de la Antena 1 a mai precizat că unii dintre politicieni nici măcar nu sunt credibili și cel mai probabil nu au citit cărțile pe care le au în bibliotecă.

ADVERTISEMENT

„Combinate toate cărţile văzute la televizor în ultimii 30 de ani nu fac cât am văzut în ultimele săptămâni la ăştia care apar la televizor prin skype. 

Multă lume mi-a semnalat asta. Sunt şi foarte credibili cei mai mulţi dintre ei. Când îi vezi aşa, te şi întrebi dacă au citit măcar Robinson Crusoe sau Hector Mallot!

ADVERTISEMENT

De altfel, au colecţia lui Shakespeare în piele. Frăţioare, ştim cine eşti. Pare că ai scris mai mult decât ai citit!”, a mai adăugat Mircea Badea, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT