Life

Mircea Badea, mesaje ironice față de Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul TV despre jurnalistă

10.10.2020 | 21:59
Mircea Badea mesaje ironice fata de Andreea Esca Ce a spus prezentatorul TV despre jurnalista
ADVERTISEMENT

Realizatorul TV Mircea Badea este renumit pentru declarațiile ontroversate și surprinzătoare pe care le-a făcut de-a lungul timpului, iar, de data aceasta, ținta ironiei sale au fost Andreea Esca și colegii săi de la PRO TV.

Soțul lui Carmen Brumă abordează diverse subiecte în emisiunea “În Gura Presei”, pe care o prezintă pe Antena 3 și nu se sfiește niciodată să își expună punctul de vedere în mod public.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Andreea Esca este ținta glumelor lui Mircea Badea, prezentatorul TV având un istoric de glume la adresa cunoscutei știriste.

Mircea Badea, mesaje ironice față de Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul TV despre jurnalistă

În emisiunea pe care o realizează la Antena 3, Mircea Badea a adus în discuție vânzarea postului PRO TV cehilor de la PPF, după ce Compania Central Media Entreprises Ltd a făcut anunțul zilele trecute, spunând că a fost semnat un acord de achiziție a companiei de către un afiliat al PPF Group, deținut de către miliardarul ceh Petr Kellner. Aceasta tranzacție a fost evaluată la suma de 2.1 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Vestea l-a amuzat pe Mircea Badea, care a făcut o remarcă ironică în această privință, menționând-o atât pe Andreea Esca, cât și pe colegii ei de la PRO TV.  Așa cum ne-a obișnuit, partenerul lui Carmen Brumă a făcut câteva observații ironice cu privire la schimbarea patronatului. De altfel, Mircea Badea a mai făcut în trecut declarații controversate cu privire la Andreea Esca.

„Deci nu știu cum o să facem acum cu atâta hashtagism la Pro TV. Cum facem? A venit unu cu afaceri de minerit în Rusia! Ce-ai făcut, Bobiță? Ce-o să mai zică doamna Andreea Esca sau toți hashtagiștii de la Știrile Pro TV?”, a spus Mircea Badea cu zâmbetul pe buze, care apoi a dat play unei piese cântate de Corul Armatei Roșii :).

ADVERTISEMENT