News

Mircea Badea, moment incredibil cu Irina Loghin. Ce s-a întâmplat în timpul emisiunii În gura presei

29.03.2021 | 08:11
Mircea Badea moment incredibil cu Irina Loghin Ce sa intamplat in timpul emisiunii In gura presei
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a comentat, în stilul său caracteristic, tehnica inovatoare prin care le promite admiratoarelor sale că vor spune adio „gușuliţei care se formează chiar de la 30 de ani” și vor avea un ten de invidiat.

„Dumnezeu pe pământ”, a reacționat îndrăgitul realizator TV la vederea imaginilor în care marea doamnă a muzicii populare își dă palme, punând astfel în practică un masaj facial învățat încă din anii tinereții.

ADVERTISEMENT

Trebuie spus că acestuia i se adaugă plimbările zilnice în parcul Herăstrău și un program de gimnastică aerobică peste care nu trece niciodată. Așa reușește să se bucure de o piele tonifiată, chiar și la 82 de ani.

Mircea Badea, uluit de masajul cu palme al Irinei Loghin

Tu ai văzut ce frecvenţă avea? Mi-a plăcut și…pălăria rezista. La fel și ochelarii. Deci, foarte tare”, a comentat Mircea Badea, impresionat de masajul cu palme al Irinei Loghin. Provocarea a fost lansată de colegul Radu Tudor, în timpul emisiunii în Gura Presei de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Demachiatul obligatoriu seara, dar cum? Luaţi ulei de măsline cu lapte. Amestecaţi jumătate şi jumătate. Pentru guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani. (n.r. te pălmuieşti).

Să aveţi mâna foarte degajată. Guşa începe să se formeze de la 30 de ani, aşa că acest masaj, pe care eu l-am învăţat încă din anii tinereţii, de la o altă solistă, dă roade.

ADVERTISEMENT

Primele rezultate se văd cam după o lună. Trebuie însă să lăsaţi degetele aproape inerte, să vă daţi mai înainte cu o cremă pe mâini, şi să repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi.

Pielea din acea zonă se tonifică. Lasă-mă şi cu botoxul… la unele persoane le stă foarte bine, dar când văd gogoaşa aia sub nas, chiar nu se poate.

ADVERTISEMENT

Tot timpul sunt acuzată de operaţii estetice, îmi pare bine că îmi spun că, vai, uite, ai operaţie, pentru că nu am şi atunci este bine ”, explică îndrăgita interpretă de muzică populară.

ADVERTISEMENT
Tags: