ADVERTISEMENT
News

Mircea Badea, moment inedit în timpul emisiunii. Ce dezvăluire a făcut despre fiul său la Antena 3

Autor: Flaviu Popa | 31.12.2020 | 07:40
Mircea Badea, moment inedit în timpul emisiunii. Ce dezvăluire a făcut despre fiul său la Antena 3
Mircea Badea, dezvăluiri despre fiul său

Mircea Badea a dezvăluit ce i-a răspuns fiul său atunci când a aflat că Moș Crăciun nu-i va aduce cadouri dacă nu a fost cuminte.

ADVERTISEMENT

Vlăduț, fiul lui Mircea Badea, i-a oferit un răspuns total neașteptat, care l-a amuzat teribil pe realizatorul de emisiuni TV.

Concret, atunci când Mircea Badea i-a transmis că Moș Crăciun nu vine la copiii care nu au fost cuminți, băiatul a răspuns: „Îi fac dosar penal”.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea vrea tigăi alături de vaccin

Făcând haz de necaz, Mircea Badea a stabilit că fiul său este simpatizant USR. „Doamne, copilul meu e USR-ist”, a remarcat realizatorul TV.

Moderatorul TV a comentat, în stilul său caracteristic, subiectul momentului: campania de vaccinare anti-Covid. În contextul în care tot mai mulți oameni sunt sceptici, Badea a găsit soluția ca toți românii să se vaccineze.

ADVERTISEMENT

Am o idee dacă sunt atât de preocupate autoritățile de cum să-l convingă pe Gigioc psihopatul de-i bagă Bill Gates CIP că nu-i bagă CIP…. Cum facem noi cu asta? Uite o idee pentru a depăși această discuție complet cretină.

Am soluția! Orice doză de vaccin din România va fi distribuită cu o tigaie. Ofertă: faci vaccin și primești gratis o tigaie. S-a rezolvat problema. Experimental s-a dovedit că, la români, când a fost ofertă de tigăi s-au blocat magazinele. Sau o bormașină. Ce doriți: tigaie sau bormașină. Leacul la anti-vaccinism în România este o tigaie gratis dată cu vaccinul”, a explicat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mircea Badea consideră ridicolă discuția cu masca de protecție care îngrădește drepturi: „E ok să îşi exercite dreptul de a fi nemulţumiţi. Dar cu ce sunt nemulţumiţi? Cu toate lucrurile oribile care impactează major societatea nu sunt nemulţumiţi. Nu am văzut pe nimeni preocupat să se lămurească ce a fost la Sectorul 1.

Nu, masca! Vor să ne asuprească. Asta cu masca e fix o frecţie! Sunt atâtea feluri în care libertatea este încălcată şi tot ce puteţi e masca?”.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!