Life

Mircea Badea, născut într-o zi specială. Prezentatorul a spus totul în direct

24.02.2021 | 07:42
Mircea Badea nascut intro zi speciala Prezentatorul a spus totul in direct
ADVERTISEMENT

Mircea Badea are o zi de naștere specială. Prezentatorul emisiunii „În gura presei” împlinește 47 de ani chiar de Dragobete, pe 24 februarie, aniversarea sa fiind anunțată, în direct, de colegul său de televiziune, Mihai Gâdea. 

Celebrul moderator de la Antena 3 nu ar fi vrut să fie dat de gol cu câteva minute înainte de miezul nopții, însă în cele din urmă a mărturisit că știe și care este zodia sa din horoscopul indonezian sau în runele prezentate de Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse”.

ADVERTISEMENT

Vedeta preferă zilele de naștere discrete, cu prietenii și familia, așa cum anunța în urmă cu ceva vreme. Inițial Mircea Badea nu a dorit să ofere prea multe informații despre aniversare, dorindu-și să nu aibă parte de acest moment „jenant” în direct.

Mircea Badea, născut de Dragobete. Prezentatorul împlinește 47 de ani

„Ne pregătim de un eveniment foarte important în această seară. Trebuie să facem o dezvăluire”, a spus Mihai Gâdea în emisiunea „Sinteza zilei”, unde îl avea invitat pe Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

„Se apropie un moment pe care îl presimt jenant și am putea trece peste”, a răspuns iubitul lui Carmen Brumă.

„În câteva minute, la 12 noaptea, este ziua lui Mircea. Ce poveste este asta ca Mircea să se fi născut chiar de Dragobete?”, a completat Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani. Ești zodia Pești sau Vărsător, că nu știu…”, a spus la rândul său comediantul Ionuț Rusu, care se află în acel moment în platoul emisiunii de la Antena 3.

„Asta… cred că sunt un bou de lemn. În zodiacul indonezian, în rune, trebuie să existe un bou de lemn. Orice altceva pare de bine, dar de lemn pare așa…”, a încheiat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator s-a născut la București, având o carieră de peste 25 de ani în televiziune. A debutat la Radio Total în anul 1993, unde o avea directoare pe una dintre prietenele mamei sale, Jeana Gheorghiu. Ulterior, a trecut pe micile ecrane la Tele 7 abc și pe la alte posturi TV.

A format împreună cu Teo Trandafir unul dintre cele mai solide cupluri din televiziune la „Bună dimineața, România”, apoi la „Dimineața devreme” și „Teo și Mircea Sou” (1997 – 2000). Mircea Badea este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din țara noastră, având o activitate publicistică foarte largă.

ADVERTISEMENT