Pariuri sportive

Ghinion pentru Mircea Badea. Câți bani a pierdut realizatorul TV din cauza lui Juventus Torino

10.03.2021 | 11:44
Ghinion pentru Mircea Badea Cati bani a pierdut realizatorul TV din cauza lui Juventus Torino
Mircea Badea nu ratează seara de Liga Campionilor. Câți bani a pariat realizatorul TV pe meciurile din această seară foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, realizatorul emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3, un cunoscut parior, nu a putut să rateze o nouă seară cu meciuri interesante în Liga Campionilor. El a ales un pariu destul de riscant pentru marți seara care putea să îi aducă o sumă frumoasă în conturi.

Juventus Torino i-a scos din buzunar 2.000 de lei lui Mircea Badea

UPDATE 10 MARTIE, ora 10.36/ Mircea Badea a avut ghinion cu biletul plasat pe meciurile de marți seara din Liga Campionilor. Cunoscutul realizator tv mizase 2.000 de lei pe un bilet combinat, cu „ambele marchează” la Borussia Dortmund – FC Sevilla (cotă 1,57) și „Juventus se califică” (cotă 1,60) la Juventus Torino – FC Porto. Dacă i-ar fi ieșit ambele pronosticuri, ar fi obținut 5.024 de lei, deci un profit de peste 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Dacă la Dortmund – Sevilla pronosticul a ieșit fără emoții, din păcate pentru Mircea Badea, Juventus a ratat calificarea în sferturile de finală în prelungiri, după ce scorul primelor 90 de minute a fost identic cu cel din tur, 2-1 în favoarea gazdelor. FC Porto a egalat în minutul 115 prin Sergio Oliveira, Juventus a trecut din nou în avantaj în minutul 117 prin golul marcat de Rabiot, dar până la final nu s-a mai întâmplat nimic și portughezii au trecut în turul următor datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.


ȘTIRE INIȚIALĂ 9 martie, ora 21:20

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Badea a jucat un bilet foarte îndrăzneț care i-ar fi adus peste 14.000 de lei dacă nu ar fi ales opțiunea “cash out” înainte de finalizarea partidelor.

ADVERTISEMENT

Marți seara, au avut loc returul a două dintre “optimile” Ligii Campionilor, partide care se anunțau extrem de interesante și din care Mircea Badea a ales să-și construiască un bilet de pariuri.

Mircea Badea nu putea să rateze Liga Campionilor. Câți bani a parit pe meciurile de marți seara

Realizatorul TV a pariat 2000 de RON pe partidele Borussia Dortmund – Sevilla și Juventus Torino – Porto. Biletul plasat ar putea să îi aducă 5000 de lei, deci un profit de 3000 de lei.

ADVERTISEMENT

Badea a pariat că italienii se vor califica și că în partida din Germania ambele echipe vor înscrie. În meciul tur, Porto a produs surpriza, câștigând cu 2-1, iar nemții au învins Sevilla cu 3-2 în deplasare.

“Am pus așa până la urmă. Destul de riscant totuși. Dar niciodată nu pariez mai mult decât îmi permit să pierd”, a fost postarea de pe Facebook a lui Mircea Badea în care prezintă biletul plasat.

ADVERTISEMENT
Postarea lui Mircea Badea de pe Facebook
Postarea lui Mircea Badea de pe Facebook foto: Captură Facebook

Reacțiile urmăritorilor lui Badea nu au întârziat să apară, părerile fiind din nou împărțite între cei care consideră că biletul este unul care va fi câștigător și utilizatori care spun că biletul este unul cu adevărat riscant.

“Sunt paralel cu pariurile sportive dar Juve nu joacă mare lucru și nu cred că se califică. Sevilla nu mai este echipa solidă din anii trecuți și cu greu o să marcheze.

Bine, nici Dortmund nu are o apărare strălucită, totuși jocul spaniolilor este mai mult de așteptare și contraatac. Să fie verde, că nu-mi doresc să pierzi!”

“Chiar arată bine, Juve are forța și experiența să treacă mai departe de un Porto care nu mai este ce a fost…iar Sevilla chiar nu are nimic de pierdut”.

“Asta e varianta în care lucrurile decurg normal. Experiența m-a învățat că în Champions League sunt mereu surprize. Vom vedea…”

ADVERTISEMENT
Tags: