News

Mircea Badea o atacă pe Viorica Dăncilă! Are legătură cu demisia lui Carmen Dan

16.07.2019 | 09:47
Mircea Badea o ataca pe Viorica Dancila Are legatura cu demisia lui Carmen Dan

Carmen Dan a anunțat că demisionează de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Premierul Viorica Dăncilă a confirmat că i-a cerut demisia lui Carmen Dan, iar Mircea Badea a reacționat imediat după aflarea veștii. 

Mircea Badea acuzații dure la adresa premierului Viorica Dăncilă

După ce Carmen Dan a anunţat că demisionează din funcţia de ministru de Interne pentru că premierul Viorica Dăncilă i-a cerut acest lucru, realizatorul TV Mircea Badea a avut o primă reacție. Badea a acuzat-o pe Dăncilă că face ce zice Klaus Iohannis chiar dacă nu vrea acest lucru.

„Doamna Dăncilă a zis ca o dă afară pe Carmen Dan, dar nu pentru că zice Klaus Iohannis. Ea a făcut ce a zis Iohannis, chiar dacă nu a vrut, a făcut. Mi s-a părut foarte ok doamna Carmen Dan.”, a declarat Badea, conform stiripesurse.ro.

„Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Acum un an nu ne-a deranjat, ne deranjează acum. Mă aștept să ia act de demisia mea. Acum am discutat cu premierul. Demisia e un gest unilateral.”, a spus Ministrul Afacerilor Interne.

Carmen Dan și-a dat demisia de la Interne
Carmen Dan și-a dat demisia de la Interne luni, 15 iulie. Mircea Badea a declarat că Viorica Dăncilă este cea care i-a cerut demisia. Sursa foto: hepta.ro

Care este motivul pentru care Carmen Dan a demisionat de la Interne

Ministrul Afacerilor Interne a declarat că  nu a greșit cu nimic și pleacă cu fruntea sus din MAI. „Nu sunt emoționată decât în măsura în care am investit în acest minister și sper să rămână în topul încrederii Ministerul de Interne. Plec cu fruntea din MAI. Nu am să cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie să fie un vot”, a declarat Carmen Dan înaintea ședinței Comitetului Executiv Național PSD, potrivit digi24.ro.

Carmen Dan i-a urat mult noroc înlocuitorului său, Nicolae Moga (67 de ani). „Nu ştiu dacă s-a decis cert, însă i-aş ura succes colegului meu, senatorul Moga.”, a adăugat Ministrul Afacerilor Interne.