Life

Mircea Badea, oprit de Poliție. Ce a pățit prezentatorul de la Antena 3: „Am pierdut ceva timp”

Mircea Badea a fost oprit de Poliție, motiv pentru care a întârziat în platoul emisiunii lui Mihai Gâdea, Sinteza zilei.
04.11.2021 | 09:37
Mircea Badea oprit de Politie Ce a patit prezentatorul de la Antena 3 Am pierdut ceva timp
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a povestit, în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, o întâmplare cu Poliția. Prezentatorul a întârziat în platoul emisiunii și a dezvăluit că oamenii legii l-au oprit chiar în apropiere de sediul postului de televiziune.

Prezentatorul TV a fost oprit de un filtru organizat de polițiști, iar aceștia l-au întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice. După ce le-a răspuns că nu, polițiștii au decis să-i facă etilotestul.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a fost oprit de Poliție

Mircea Badea a fost oprit de Poliție chiar în apropiere de sediul Antena 3, motiv pentru care a întârziat la emisiunea pe care o prezintă Mihai Gâdea.

După ce i-au cerut actele, polițiștii l-au întrebat pe prezentator dacă a consumat alcool. Acesta le-a răsouns că nu, după care au decis să-i facă etilotestul.

ADVERTISEMENT

„Deci, mă oprește Poliția, vine un domn, era un mare filtru. Vine și zice: ‘actele’. Îi dau actele – tare asta cu actele întotdeauna – îi dau actele, se uită în ele să vadă permisul, am asigurare, am ITP…  După aia stă așa un pic și zice: ‘Domnu’ Badea, ați consumat băuturi alcoolice? 

Și știi că eu nu vorbesc cu ei niciodată, eu nici nu mă uit la polițist. Le dau geamul atât… Am o adâncă considerație pentru activitatea lor, pentru că e utilă.

ADVERTISEMENT

Și zice: ‘Ați băut?’ ‘Nu’, am spus eu destul de amărât. Mi-a stat atât să le zic că vin de la Pianul de Jos, de la golf, stați liniștiți, relaxați-vă, pe loc repaus”,  a povestit Mircea Badea la Sinteza zilei, în ediția de miercuri seară.

Așa cum se aștepta, prezentatorul nu a avut deloc alcoolemie, așa că a trecut cu bine de filtrul Poliției. Mircea Badea consideră că este bine să se facă astfel de controale, însă a pierdut mult timp din cauza etilotestului, așa că a întârziat în platoul de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

„Și zice: ‘Atunci să facem testul cu etilotestul’. Așa că am mai stat. Până s-a dus, până a venit cu etilotestul, până am suflat.

Desigur, rezultatul a fost zero, că eu nu sunt Cîțu, dar am pierdut practic ceva timp. Foarte util, foarte tare, cred că e foarte bine și ‘bravo’”, a mai spus Mircea Badea.

Mircea Badea a fost arestat în Anglia

În urmă cu câțiva ani, Mircea Badea a fost arestat în Anglia. Dezvăluirea a fost făcută acum câteva luni, în cadrul emisiunii pe care moderatorul TV o prezintă la Antena 3, În gura presei.

Totul s-a întâmplat din cauza unei erori, iar Mircea Badea nu poate uita prea ușor această pățanie.

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil.

A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră. 

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant.

După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă întorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…”, povestea Mircea Badea.

ADVERTISEMENT
Tags: