News

Mircea Badea, oprit în trafic de polițiști: „A fost un adevărat circ”

01.05.2020 | 07:15
Mircea Badea oprit in trafic de politisti A fost un adevarat circ
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la un post de televiziune că era cât pe ce să nu mai ajungă la serviciu după ce un echipaj de poliție l-a oprit în trafic. Prezentatorul a povestit pe scurt cum oamenii legii erau pe punctul de a-l amenda pentru câteva „nereguli”.

Prezentatorul Mircea Badea, oprit de oamenii legii în trafic

Gazda emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 a dezvăluit recent un episod în care a fost oprit de oamenii legii în trafic, chiar cu puțin timp înainte de a ajunge la serviciu. Mircea Badea a mărturisit că polițiștii au căutat nod în papură ca să-l amendeze, însă până la urmă i-au dat doar un avertisment.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a mai spus că polițiștii de la rutieră au făcut un adevărat circ când nu a găsit asigurarea mașinii, spunând totodată că i se confirmă absolut tot ce a crezut până acum despre ei.

„Era să nu ajung la emisiune. M-a oprit poliția. Sare un polițist din mașina lor. I-am dat buletinul, permisul, declarația, adeverința de la Antena 3”, și-a început acesta povestea.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a scăpat de amendă, dar a primit avertisment

Iubitul lui Carmen Brumă a mai menționat faptul că nu se afla la volanul mașinii personale, ci era autoturismul tatălui său, de aceea nu știa unde este asigurarea. De asemenea, vedeta consideră că a fost tras la răspundere tocmai pentru că nu a semnalizat când a oprit.

„Mi-a cerut talonul, eu eram cu mașina lui tata. Arăt talonul. Apoi mi-a cerut asigurarea, pe care nu o găseam. 

ADVERTISEMENT

A fost un adevarat circ. Nu am găsit-o. A venit să îmi dea un avertisment. El a făcut circul ăsta pentru că n-am semnalizat când am oprit.

Am tras și eu de volan și am pus frână. M-am oprit când ați sărit din mașină. Tot ce am povestit a fost pe scurt. 

ADVERTISEMENT
Mulțumesc poliției din România că îmi confirmă tot ce am zis despre ea, dar absolut tot”, a mai povestit Mircea Badea, relatează antena3.ro.