Life

Mircea Badea, părere despre gelozia în cuplu. “Orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire”

Mircea Badea, părere sinceră despre gelozia în cuplu. Prezentatorul TV, declarații acide la adresa celor care verifică telefonul partenerului.
28.03.2023 | 15:29
Mircea Badea parere despre gelozia in cuplu Orice ieftinaciune de pe planeta e justificata prin iubire
Mircea Badea, părere despre gelozia în cuplu. Sursa foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Mircea Badea și-a exprimat opinia sinceră despre gelozia în cuplu. Prezentatorul de la Antena 3 CNN a vorbit și despre nevoia unor oameni de a verifica telefonul partenerului.

Ce crede Mircea Badea despre gelozia în cuplu. Prezentatorul TV și-a spus părerea sinceră

De fiecare dată când apare la TV, Mircea Badea este extrem de sincer atunci când își exprimă opiniile. Vedeta de la Antena 3 CNN a vorbit, de data aceasta, despre un subiect controversat, legat de relații.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV a vorbit despre gelozia în cuplu și despre ceea ce crede el că ar trebui să facă bărbații atunci când au la îndemână telefonul iubitei, care nu are parolă. Partenerul lui Carmen Brumă consideră că iubirea este ceva profund și la care cele mai multe persoane nu au acces.

Totodată, realizatorul TV a ținut să precizeze că gelozia nu are nicio legătură cu iubirea și că e “boala orgoliului”. Mircea Badea le-a sugerat bărbaților să stea departe de telefonul neparolat al iubitei și să renunțe la această nevoie de a fi posesivi.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, vedeta le-a sugerat oamenilor să citească poezii de Nichita Stănescu dacă vor să aibă cu adevărat acces la iubire. Prezentatorul a spus că nevoia de a-l controla pe celălalt nu are deloc legătură cu iubirea.

“Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorităţi a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. S-a trivializat această noţiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire.

ADVERTISEMENT

Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele. Gelozia este boala orgoliului.

Dacă vrei să ai acces la iubire, măcar iluzoriu, citeşti Nichita Stănescu (…). Toată această ‘poliţie’ pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne fereşte!

ADVERTISEMENT

Mai zic unii, ‘Păi tu nu-i verifici telefonul?’. Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii În gura presei.

ADVERTISEMENT
Tags: