News

Mircea Badea, pariu uriaș pe meciul lui Ashleigh Barty cu Barbora Strycova! „Văd că multe javre se tăvălesc în chinuri”

22.06.2019 | 17:07
Mircea Badea pariu urias pe meciul lui Ashleigh Barty cu Barbora Strycova Vad ca multe javre se tavalesc in chinuri

Mircea Badea nu a ezitat și a pus un pariu uriaș pe meciul de tenis disputat între Ashleigh Barty și Barbora Strycova! Moderatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a spus și ce suma a mizat. Acesta a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu pariul plasat. Nu mai puțin de două mii de lei a pariat Mircea Badea pe victoria jucătoarei din Australia.

Mircea Badea, pariu uriaș pe meciul lui Ashleigh Barty cu Barbora Strycova!

A doua sportivă a lumii în circuitul WTA, Barty juca în semifinalele turneului de la Birmingham cu Barbora Strycova, la puțin timp după ce a devenit regină la Paris. Australianca s-a impus în finala de la Roland Garros și a câștigat al doilea mare turneu al anului. Acum, Barty a avut o cotă de 1.22. A fost floare la ureche și Mircea Badea a câștigat aproape fără nicio emoție. Barty s-a impus în două seturi identice, 6-4, 6-4.

Vedeta Antenei 3 a luat astfel 2444,44 de lei, având un profit de 444,44 de lei. Aproape imediat a venit și o postare pe facebook prin care le-a transmis un mesaj jignitor celor care-l contestă. „Ca să fie clar: nu îndemn pe nimeni la absolut nimic! Fiecare suntem majori, vaccinați și responsabili pentru deciziile proprii. Eu postez astea doar pentru că văd că multe javre se tăvălesc în chinuri.

Mircea Badea, pariu uriaș pe meciul lui Ashleigh Barty cu Barbora Strycova! Biletul lui Mircea Badea
Acesta este biletul pariat de Mircea Badea. Sursa foto – facebook Mircea Badea

Badea, mesaj pentru contestatari

Îmi place asta. Atât. Ca să faci ce fac eu, trebuie mult discernământ, multă experiență, circumvoluțiuni și sânge rece”, a scris Mircea Badea pe pagina personală de facebook. De remarcat că de-a lungul ultimelor zile, Badea a postat mai multe astfel de bilete, cu mize mari, câștigul ridicându-se deja la 8000 de lei. Pentru Badea a devenit deja o obișnuință să se contreze cu urmăritorii pe rețelele de socializare.

Indiferent că este vorba de biletele pe care le pariază sau de teme politice, Badea nu ezită să-și exprime opiniile în mediul online, deși nu toată lumea este de acord cu ceea ce spune sau gândește moderatorul Antenei 3.

 

Tags: