News
notix pixel id

Mircea Badea, plin de revoltă în timpul emisiunii: “Vinzi o vrăjeală pentru cretini”

03.12.2020 | 00:49
Mircea Badea, plin de revoltă în timpul emisiunii:
Mircea Badea revoltat despre apariția unui nou produs alimentar: "Vinzi o vrăjeală pentru cretini" foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, realizatorul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3, este revoltat de apariția unui nou produs alimentar, carnea produsă în laborator. Singapore a anunțat că este primul stat în care va fi dezvoltat acest produs realizat din celule de carne crescute în laborator.

Realizatorul de emisiuni consideră că această nouă invenție este o prostie creată doar pentru a construi o nouă piață alimentară.

Badea a mai spus și că progresismul dorește să schimbe ciclul normal al planetei, în numele ideologiei.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, revoltat despre carnea artificială: “Este o vrăjeală și o harneală pentru cretini”

“Cum adică a aprobat Singapore carnea artificială? Adică știu ce e aia blana artificială, pielea sintetică…băi, dar carnea oficială? Auziți cum sună, autoritățile din Singapore au acordat aviz legal pentru prima carne curată din lume, ni se spune.

Deci până acum carnea era murdară, acum e curată. Carnea nu provine de la animale sacrificate, citim mai departe. Îmi vine să vomit, auzi și tu cum se numește startup-ul care a dezvoltat asta, “Eat Just”, adică să mănânci just. 

ADVERTISEMENT

Dacă ești prea îngrijorat de cum sunt sacrificate animalele, ok, înțeleg paradigma asta, atunci mănânc plante. Bine, și ele mor. Progresiștii au zis că ne doare pe noi la coccis și au venit să spună cum se mănâncă just, curat, adică crescut în laborator. Asta pe planeta unde ne este frică de vaccin?

Nu vrei să mănânci carne, nu mai mânca. Nu cred în vegetarianism sau veganism. Cineva trebuie să moară ca să mănânci. Planta și ea viețuia și ai omorât-o tu ca să o mânânci, așa e viața pe planetă, cineva tot trebuie să moară. Ok, merele nu mor, că ele trebuie culese.

ADVERTISEMENT

Vinzi o harneală și o vrăjeală pentru niște cretini, generezi o piață de sute de miliarde. Exista piața asta până acum? Era parte din industria alimentară corectă. Sute de mii de ani viața pe planetă a fost ciclul normal, lanțul trofic, totul a fost greșit. Bine că au venit progresiștii să ne explice acum cum trebuie să funcționeze totul normal.

În curând o să îi zică tigrului să nu mai mănânce căprioare, îi dăm carne artificială, să nu mai moară căprioare. De ce te bagi tu peste mersul natural al lucrurilor? Cine ești tu? >. Ce tare ești tu, dar probabil scrii mi-au ca pisica, că nu ai fost pe la școală”.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, scandal pe Facebook: “M-au înjurat”

Acum câteva zile, Mircea Badea a declarat că a pornit un scandal pe Facebook după ce și-a exprimat opinia personală despre evoluția Bitcoinului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri