News

Ce a pățit Mircea Badea la ultima întâlnire cu Poliția: ”Mi-am propus să-l sun pe Raed Arafat”

Mircea Badea a avut parte de o nouă nedorită întâlnire cu Poliția Rutieră. Prezentatorul îi acuză pe agenți că nu respectă măsurile sanitare și spune că pe viitor îl va suna pe Raed Arafat.
20.01.2022 | 08:31
Ce a patit Mircea Badea la ultima intalnire cu Politia Miam propus sal sun pe Raed Arafat
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, a povestit, miercuri seara, cum a fost oprit din nou de Poliția Rutieră în drum spre casă.

Un bec ars la poziție a fost motivul pentru care prezentatorul a fost tras pe dreapta. Până să afle însă motivul contactului său cu agenții, Badea a avut un dialog aprig cu aceștia.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, revoltat de ultima întâlnire cu Poliția Rutieră: ”Data viitoare îl sun pe Raed Arafat”

Pe ”pasa” cu emisiunea Sinteza Zilei, Mircea Badea a povestit, în stilu-i caracteristic, întreaga confruntare cu agenții de la rutieră.

Realizatorul a fost revoltat nu atât de faptul că a fost oprit de Poliție, cât de faptul că agentul cu care a intrat în discuție nu respecta o măsură elementară din pandemie: nu purta masca de protecție.

ADVERTISEMENT

Astfel, Badea promite, ironic, că data viitoare când se va mai lovi de astfel de situații neplăcute îl va suna direct pe șeful DSU, Raed Arafat.

”Am văzut că domnul Raed Arafat le spune cetățenilor, dacă au simptome de răceală, să se testeze de COVID-19. Este bună recomandarea. Să mergem chiar mai departe, de exemplu, domnul Arafat să le recomande polițistilor să poarte mască.

ADVERTISEMENT

Pe mine m-a urmărit miliția, noaptea trecută, prin oraș. Nu ai cum mai tare de atât! Eu nu m-am prins că mă urmărește pe mine. După mine erau?! Da! Cu nino-nino! Am oprit. Vreți să vă povestesc? Deci, eu mă duceam acasă noaptea de la muncă. Și mergeam cu mașina mea veche, cu o viteză minimă. La un moment dat, aud… Dumnezeule mare! Mă uit, am zis că poate e o salvare, nu.

M-am oprit. Se dă jos un tinerel, foarte plin de el. Mergea ca șmecherii către mașina mea. Vine și zice: ‘Știți de ce v-am oprit?’. Eu îi spun: ‘Nu purtați mască’. El zice: ‘Știți de ce v-am oprit?’ și eu îi spun: ‘Nu purtați mască’.

ADVERTISEMENT

Eu purtam mască. Eu când plec de la serviciu, ca să nu zică nimeni că l-am infectat eu, îmi pun masca pe bot până la mașină. Și după aia nu o mai scot până acasă. Eu aveam masca, polițistul nu.

Mi-am promis, când mă mai oprește miliția, că o să-l sun pe Raed Arafat. Îi zic: ‘Domnu’ secretar de stat, oamenii legii zădărnicesc combaterea răspândirii bolilor. Oamenii legii nu respectă legea”, povestește Badea, la Antena 3.

Care a fost motivul pentru care Mircea Badea a fost oprit de Poliție

Motivul pentru care prezentatorul postului de știri din trustul Intact a fost oprit de cei de la Rutieră a fost un bec de poziție al mașinii.

(….) Mă duc până la mașină și mă întorc. Vine de la mașină și îmi spune: ‘V-am oprit pentru că aveți un bec ars la poziție pe spate’.

Ați văzut din actele pe care vi le-am înmânat că am făcut ITP-ul acum două zile, deci becul mergea. Probabil o să-l înlocuiesc. Vreți chiar acum”, i-a spus Badea polițistului.

ADVERTISEMENT