News

Mircea Badea, previziune de groază despre noul an școlar: „Va fi crâncen”

03.09.2020 | 07:18
Mircea Badea previziune de groaza despre noul an scolar Va fi crancen
ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu s-a ferit și a făcut o previziune de groază despre noul an școlar. Vedeta Antenei 3 consideră că școala ar putea să crească numărul cazurilor de COVID-19.

„De învățat, la școală, eu nu am învățat mare lucru, am învățat singur, dar cel mai important lucru la școală este socializarea.

ADVERTISEMENT

Îți faci prieteni pe viață. După ce treci de o anumită vârstă, greu îți mai faci prieteni buni. Prieteniile pe viață se leagă la vârste mai mici.

Ce spune Mircea Badea despre noul an școlar

Pentru asta, trebuie să socializezi. Elevul relaționează, are conflicte, leagă prietenii. Eu spun în felul următor.

ADVERTISEMENT

Până nu se rezolvă la nivel de societate cu COVID-19, să ai pretenția că rezolvi în școală este utopic”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Mai mult de atât, jurnalistul crede că „este exclus să se mențină un nivel de disciplină robotizată când vorbim despre oameni”.

ADVERTISEMENT

„Va fi horror, nu atât pentru copii, întrucât, ei, din fericire, nu fac mare lucru la coronavirusul vieții, dar vor transmite într-o veselie acasă.

Cele mai nasoale boli pe care le-am făcut au fost cele luate de la copil, care le-a luat de la grădiniță. (…) Deci, va fi crâncen!

ADVERTISEMENT

Copiii vor transmite, iar părinții se vor duce la serviciu și să vedeți atunci ce va fi! Până nu se rezolvă la nivel de țară, de societate, este exclus să ții situația sub control în școală. Este părerea mea!”, a mai transmis Mircea Badea.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: