News

Mircea Badea râde de George Simion, după nunta de la Măciuca: ”E cu replici? E cutremur?”

Mircea Badea nu s-a uitat la nunta lui George Simion, fiind neinteresat de acest subiect, însă nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe liderul AUR. ”Ce, e cutremur?”, s-a amuzat Badea.
29.08.2022 | 07:08
Mircea Badea rade de George Simion dupa nunta de la Maciuca E cu replici E cutremur
Nunta lui Simion, ironizată de Mircea Badea
ADVERTISEMENT

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” de pe Antena 3 a comentat o declarație a lui George Simion, dar și un titlu oferit de jurnaliști la o știre pe acest subiect.

Mircea Badea ironizează nunta lui George Simion

“George Simion, replică după ce s-a spus că ar fi strâns aproape jumătate de milion de euro de la nuntaşi. Vai de mine, e cu replici? Dar ce, e cutremur?

ADVERTISEMENT

George Simion a spus că sumele vehiculate sunt departe de adevăr şi că ajutorul organizatorilor nu poate fi numărat în bani”, s-a amuzat Mircea Badea, una dintre știrile cu Simion.

Badea a dezvăluit că nu a fost interesat de nunta lui George Simion, deci nu a urmărit, însă acum începe să fie complexat că a ratat un așa subiect ”interesant”, conform A3.

ADVERTISEMENT

“Încep să dezvolt chiar un complex. Eu nu m-am uitat chiar deloc, că nu m-a interesat, dar uite câte controverse și replici”, a remarcat, râzând, Mircea Badea.

FANATIK a stat de vorbă cu George Simion pentru a afla cât a costat, totuși, marea distracție câmpenească. ”S-a spus că a costat 500.000 de euro! Fals, și-a început Simion explicația.

ADVERTISEMENT

”Nașii au făcut daruri. Păi de unde credeți că avem tot ce e aici? (…) Noi, până acum, am dat, fizic, undeva la 12800 de euro. Banii vin de la familie, de la noi, de la rude”, a completat Simion.

Interesant, Simion recunoaște că o astfel de nuntă ar fi costat milioane de euro, nu doar 500.000. Cu toate acestea, cu ajutorul donațiilor nunta nu a ”costat” mai nimic.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să fie pe bani, toată chestia asta de aici ar fi milioane de euro. Dar ne-au ajutat prietenii, donații”, a completat George Simion. De specificat că majoritatea donațiilor au fost în mâncare și băutură.

”Astăzi am făcut formalitățile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărți. Vă așteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună”, se lăuda liderul AUR pe Facebook înainte de nuntă.

ADVERTISEMENT