Life

Mircea Badea râde din vacanță de George Buhnici. Cum s-a pozat alături de Carmen Brumă: “Uitați-vă la mine, arăt ca un minor!”

Mircea Badea l-a atacat pe George Buhnici pe rețelele de socializare. Aflat în vacanță, prezentatorul de la Antena 3 a făcut o legătură cu afirmațiile controversate ale vloggerului.
03.08.2022 | 14:44
Mircea Badea rade din vacanta de George Buhnici Cum sa pozat alaturi de Carmen Bruma Uitativa la mine arat ca un minor
Mircea Badea l-a atacat pe George Buhnici. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea l-a atacat pe George Buhnici pe rețelele de socializare. Prezentatorul a postat o imagine de la mare, iar descrierea sa are legătură cu afirmațiile făcute de George Buhnici.

Mircea Badea l-a atacat pe George Buhnici. Ce a putut spune prezentatorul

Aflat în vacanță la mare, Mircea Badea nu s-a putut abține să nu facă o remarcă care să amintească de ceea ce a spus George Buhnici.

ADVERTISEMENT

Într-o imagine postată pe rețelele de socializare alături de Carmen Brumă, partenera lui de viață,  în care ambii se aflau în costum de baie pe plajă,  Mircea Badea a pus o descriere care este, de fapt, un atac la adresa lui George Buhnici.

„Uitați-vă la mine, arăt ca un minor”, a scris Mircea Badea pe rețelele de socializare.

Atât Mircea Badea, cât și iubita lui sunt într-o formă fizică de indivat. El are pătrățele, iar ea un abdomen foarte lucrat, pentru care se vede că a muncit mult la sala de forță.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mircea badea (@mirceabadeareal)

George Buhnici a spus că soția sa arată ca o minoră

Această afirmație are legătură cu ce a spus George Buhnici despre soția lui, mai precis că aceasta arată foarte bine pentru vârsta ei, „ca o minoră”.

“Eu am noroc că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici către reporter.

ADVERTISEMENT

De altfel, Mircea Badea mai are o postare în costum de baie în care a făcut un atac direct la adresa lui George Buhnici. „A sunat Buhnici….”, a scris el în descriere.

Mai mult, și în cadrul uneia dintre emisiunile sale de la Antena 3, Mircea Badea a vorbit despre George Buhnici, fiind de părere că nimeni nu ar trebui să ia în seamă ce spune acesta.

ADVERTISEMENT

”Ce mi se pare important de spus? Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el.

Cum să mă intereseze ce zice unul ca el?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte”, a spus Mircea Badea în emisiunea lui.

ADVERTISEMENT