News

Mircea Badea, reacţie după ce Marcel Ciolacu l-a înlocuit pe Liviu Dragnea: “Poporul român nu a primit ce trebuia”

30.05.2019 | 08:23
Mircea Badea reactie dupa ce Marcel Ciolacu la inlocuit pe Liviu Dragnea Poporul roman nu a primit ce trebuia

Mircea Badea a avut o reacţie dură după ce Marcel Ciolacu l-a înlocuit pe Liviu Dragnea în funcția de președinte al Camerei Deputaților. Vedeta televiziunii Antena 3 a precizat în cadrul emisiunii pe care o moderează, ”În Gura Presei”, că și-ar fi dorit ca Raluca Turcan să fie cea care să devină șeful deputaților. Badea a și motivat și a transmis ironic faptul că poporul român nu a primit ce merita.

Mircea Badea, reacţie după ce Marcel Ciolacu l-a înlocuit pe Liviu Dragnea

”Ce splendoare ar fi fost ca doamna Turcan să fie președinte la Camera Deputaților (…) PNL+USR+PMP=LOVE, au propus-o pe Raluca Turcan la Camera Deputaților. Poporul român n-a primit ce merita. N-a primit-o pe Turcan, l-a primit pe Ciolacu. Știți că am o slăbiciune pentru doamna Turcan”, a spus Mircea Badea atunci când a ajuns la subiectul zilei, alegerile pentru președintele Camerei Deputaților.

De altfel, nu este pentru prima oară când Mircea Badea o atacă pe Raluca Turcan. În urmă cu doar câteva luni, moderatorul Antena 3 spunea despre aceasta că și-a schimbat  radical discursul politic în ultimii ani. „Raluca Turcan este una dintre preferatele mele, chiar dacă nu este atât de semnificativă  ca pondere în ecuația politică. Am o preocupare în ceea ce o privește. Mă preocupă. Este de o stridență în ultimul timp, încât îi face și pe cei de la USR să pară niște ”pacienți calmi”. În registrul acesta efeverscent s-a mai manifestat și acum doi sau trei ani, însă, în sens contrar”, declara Badea.

Mircea Badea, reacţie după ce Marcel Ciolacu l-a înlocuit pe Liviu Dragnea. Badea
Mircea Badea nu are încredere în calitățile Ralucăi Turcan. Sursă foto – facebook

Ciolacu, noul președinte al Camerei

Marcel Ciolacu a fost ales drept noul președinte al Camerei Deputaților! Social democratul a primit nu mai puțin de 172 de voturi și nu a avut nicio emoție, în condițiile în care principala contracandidată, Raluca Turcan abia a strâns 100 de semnături. Kelemen Hunor a avut și el 20 de oameni care au garantat pentru el. De remarcat că Turcan a fost propunerea PNL pentru șefia camerei inferioare a Parlamentului, dar aceasta a avut parte și de sprijinul USR și PMP, celelalte partide din opoziție.

De remarcat că în decembrie 2016, după dezastrul de la alegerile parlamentare și demisia Alinei Gorghiu, Raluca Turcan a fost chiar președintele interimar al PNL, până la alegerea lui Ludovic Orban la congresul liberalilor.