News

Mircea Badea, reacție după crimele din Caracal: “Nu avem nimic”

30.07.2019 | 12:05
Mircea Badea reactie dupa crimele din Caracal Nu avem nimic

Mircea Badea reacționează în cazul crimelor de la Caracal, unde două tinere au fost sechestrate, violate și, ulterior, ucise de un fost mecanic auto în vârstă de 66 de ani. Cunsocutul realizator TV susține că situația se complică pe zi ce trece, mai ales că oamenii legii nu au în momentul de față nicio dovadă concretă că Alexandra și Luiza au fost omorâte, bazându-se exclusiv pe spusele lui Gheorghe Dincă.

Mircea Badea, atac dur în cazul crimelor de la Caracal

Lucrurile sunt foarte clare. Dacă voiau să o găsească, o făceau.Putea să dea STS toate datele, că ăia dacă nu voiau nu se duceau. Doi, până acum nu avem nimic. Nu avem niciun cadavru, n-avem nimic, decât niște povești”, susține moderatorul emisiunii În Gura Presei de la Antena 3, analizând apoi, punct cu punct, toate elementele care compun ancheta.

Să gândim practic: un psihopato răpește pe fată și o violează,apoi se duce să ia vasilină de la farmacie, ca să îi vindece rănile. Se întoarce, o prinde vorbind la telefon și o lovește. Putea doar să o strângă de gât. Dacă o tranșa, erau urme peste tot. Astea sunt vorbe. Dacă o lua așa moartă, lăsa urme. Dacă pleca cu mașina se vedea pe o cameră de supravehgere. Ce e prosteala asta, ce e ancheta asta?”, a mai spus Mircea Badea, în direct la tv.

Mircea Badea, mesaj dur la adresa anchetatorilor. Sursa foto: antena3.ro
Mircea Badea, mesaj dur la adresa anchetatorilor. Sursa foto: antena3.ro

Află ce câine are Mircea Badea. Celebrul prezentator al emisiunii În gura presei, de pe Antena 1.

„Unde este cadavrul Alexandrei?”

Totodată, îndrăgitul realizator TV pune la îndoială întreaga anchetă desfășurată de autorități în aceste momente, mai ales că nu se știe, pentru moment, ce a făcut Gheorghe Dincă cu trupul neînsuflețit al tinerei de 15 ani, sau dacă fata a fost cu adevărat ucisă.

A înțeles cineva până la urmă ceva din acest caz? Unde a fost ucisă Alexandra? Când a fost ucisă Alexandra? Unde a fost aruncat cadavrul ei? A fost tranșata și arsă până la urma sau aruncata asa in raul Olt? Martorii care spuneau că au auzit urlete la 4 dimineata au mintit? Mai era în viata sau nu în timpul nopții? Unde este arma crimei? Cum a putut sa se deplaseze cu fata, în viață sau nu, de la casa lui fara sa fie interceptat de camerele de filmat? Mai are și alte case în care ținea fete? Eu nu am înteles nimic. Din câte vad, ar putea să fie în viață și acum, nu exista probe ADN ca ar fi murit, nu exista un cadavru”, a conchis Mircea Badea.