Life

Mircea Badea, reacție fabuloasă după ce a auzit că plajele de la Mamaia sunt goale. Ce mesaj le-a transmis românilor

Mircea Badea a avut o reacție fabuloasă după ce s-a auzit că plajele din Mamaia sunt goale, în plin sezon turistic. Prezentatorul a transmis și un mesaj românilor.
18.07.2022 | 15:08
Mircea Badea reactie fabuloasa dupa ce a auzit ca plajele de la Mamaia sunt goale Ce mesaj lea transmis romanilor
Mircea Badea, reacție despre plajele goale din țară. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a reacționat după ce s-a auzit că plajele din Mamaia sunt cu foarte puțini turiști sau chiar goale, din cauza prețurilor foarte mari de la cazare sau de închiriere a șezlongurilor.

Mircea Badea, despre plajele goale din Mamaia: ”M-aș duce, dacă sunt pustii”

Mircea Badea a fost ironic și a spus, duminică seară, în emisiunea sa, că: ”M-aş duce, dacă sunt pustii. Mă duc eu”, a precizat prezentatorul la ”În gura presei”.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a ținut și să le atragă atenția colegilor din presă, legat de ceea ce scriu. Prezentatorul le-a transmis să se hotărască dacă litoralul este, în cele din urmă, ”gol sau aglomerat?”.

Mamaia se confruntă cu lipsă de turiști în acest an. Dacă în trecut vedeai pe plajă aglomerație de români, în 2022 nu se mai întâmplă asta. Hotelierii nu sunt încântați de situație.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții unităților de cazare, restaurantelor din Mamaia își fac griji și au spus că sunt momente în care nu au niciun client. Oamenii s-au speriat de prețurile foarte mari.

De exemplu, turiștii nu mai vor să facă plajă sau refuză să închirieze un șezlong, când au aflat că în timpul săptămânii are un preț de 100 lei, iar în weekend 200 lei.

ADVERTISEMENT

Eforie Nord, mai vizitată decât Mamaia

În vreme ce Mamaia trece prin criză de turiști, partea de sud a litoralului începe să-i ia locul. În această perioadă, Eforie Nord este cea mai solicitată stațiune de la mare. Aici, prețurile sunt mai decente.

”Privit în ansamblu, litoralul autohton rămâne o destinaţie căutată de români; de pildă, noi, ca tur-operator, suntem cu 40% peste vânzările din 2019 şi cu 20% peste cele din 2021.

ADVERTISEMENT

Dar fenomenul la care asistăm este, în esenţă, o pentru că în vreme ce la Mamaia se cazează mai puţini turişti, creşte numărul celor care aleg sudul litoralului, Eforie Nord fiind staţiunea cea mai solicitată”, a spus Ionuţ Nedea, CEO al Litoralulromanesc.ro, scrie realitatea.net.

ADVERTISEMENT