Life

Mircea Badea, reacție neașteptată cu privire la cartea prințului Harry: ”Nu mai pot cu ăștia doi!”

Mircea Badea este și el la curent cu cea mai recentă carte lansată de prințul Harry. Realizatorul tv nu pare însă chiar așa de încântat.
10.01.2023 | 23:32
Mircea Badea reactie neasteptata cu privire la cartea printului Harry Nu mai pot cu astia doi
Mircea Badea, reacție neașteptată cu privire la cartea prințului Harry. Sursă foto: Pinterest, captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cartea cu memoriile prințului Harry a stârnit un val de reacții la nivel mondial.

Cartea cu memorii a prințului Harry, aspru criticată

Kate Middleton spre exemplu, dar și prințul William, s-au arătat dezamăgiți de ce au putut să citească, în special de lucrurile care i-au vizat direct.

De asemenea și criticii regali au fost de-a dreptul revoltați de întâmplările relatate de prințul Harry, unele informații fiind destul de personale.

ADVERTISEMENT

Mii de români au fost și ei interesați să afle ce se întâmplă, de fapt, la Casa Regală, așa că nu puțini au fost cei care și-au achiziționat cartea, care a fost deja pusă la vânzare.

Deși nu este accesibilă oricui, prețul unei cărți ridicându-se la 100 de lei, se pare că interesul a fost mai presus de aspectul financiar.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a aflat și el de cartea prințului Harry și a avut o reacție complet neașteptată. Realizatorul tv susține că nu mai știe ”cum să se ascundă” de Meghan Markle și de prințul Harry, având în vedere că doar despre ei se vorbește în ultima vreme.

“Doamne! E clar că am fost un nenorocit într-o viață anterioară pentru nu știu cum să mă ascund de ăștia doi.

ADVERTISEMENT

Deci ăsta și cu nevastă-sa nu ai cum să te ascunzi de ei. Am senzația de multe ori că stau cu ei în casă. Adică îmi vine să cer eu ordin de protecție, de restricție”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea: ”Cine sunt ăștia, cu ce se ocupă ei?”

Realizatorul tv nu s-a oprit însă doar aici și a lansat și critici dure la adresa ducilor de Sussex.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a întrebat cine sunt, de fapt, Meghan Markle și prințul Harry, dar și cu ce se ocupă, având în vedea ”succesul” pe care cartea cu memorii l-a înregistrat la doar câteva ore după lansare.

”Nu mai pot cu ăștia doi! Am înțeles, sunt extraordinar de traumatizați, totul e o nenorocire. Să nu mai pomenim de bătaie.

Cine sunt ăștia, cu ce se ocupă ei? Ce știu ei să facă? Da, deci iată sunt autori de succes. Perfect, gata, am rezolvat cazul”, a spus Mircea Badea, la Antena 3 CNN.

Amintim că pe lângă cartea ”Rezervă”, prințul Harry și Meghan Markle au mai realizat și un documentar în care vorbesc despre viața din Familia Regală, dar și ce a urmat după plecarea lor. 

ADVERTISEMENT