Life

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale: ”Eu, practic, o susțin”

Mircea Badea a avut o reacție neașteptată după ce a aflat că Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale. Ce a spus prezentatorul tv?
30.03.2023 | 15:53
Mircea Badea reactie neasteptata dupa ce Ana Morodan sa ales cu trei dosare penale Eu practic o sustin
Ce spune Mircea Badea despre Ana Morodan. Sursă foto: Instagram, captură Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a fost protagonista unor evenimente nefericite în trafic în urmă cu doar două zile. Celebra influenceriță a fost oprită de mai multe ori de polițiști, în cursul nopții de marți. Ulterior, după neregulile descoperite, aceasta s-a ales cu trei dosare penale.

Ana Morodan, trei dosare penale într-o singură noapte

Ce acuzații i-au fost aduse influenceriței Ana Morodan? Conform oamenilor legii, vedeta a fost prinsă la volan sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, aceasta ar fi consumat și substanțe interzise. Mai mult de atât, deși avea permisul suspendat de conducere, Ana Morodan a decis să se urce la volanul mașinii sale.

ADVERTISEMENT

Au urmat apoi 24 de ore petrecute în arest preventiv, iar acum, vedeta așteaptă să vadă ce se întâmplă mai departe. Trebuie menționat faptul că, la testul cu aparatul DrugTest, aceasta a ieșit pozitivă. Totuși, vedeta a negat că ar fi consumat droguri.

Mai exact, Ana Morodan povestea, după ce a ieșit din arestul preventiv, că ar fi consumat în realitate doar medicamente. Acestea erau prescrise de medicul său. Tot atunci, ea a subliniat faptul că niciodată nu ar fi consumat droguri.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mircea Badea despre întreaga situație? Prezentatorul tv a făcut mai multe remarci destul de interesante. Acesta susține, în stilul său caracteristic, că o susține pe Ana Morodan. Asta în condițiile în care vedeta a reușit să bifeze într-o singură noapte mai multe situații.

Ce spune Mircea Badea despre celebra influenceriță

De asemenea, acesta a mai adus și alte evenimente în discuție care s-au petrecut în România, pe care le-a comparat cu situația în care a reușit să ajungă Ana Morodan. În tot acest timp, realizatorul tv a avut pe fundat liniște imagini în care vedeta apărea în mașină, cu ceva pe cap.

ADVERTISEMENT

”Eu, practic, o susțin! Dânsa a făcut un platouaș cu activitatea domniei sale de haștagistă, o activitate susținută și coerentă, nu episodică. Nu era activitatea dânsei de bază, dar nu a ratat nimic din toate jaloanele haștagiste și le-a bifat pe toate.

Pentru justiție, pentru statul de drept, 10 august, cu Mihai Șora, le-a bifat pe toate. A băgat capul în toate imaginile haștagiste. „Vrem o țară ca afară“ a fost un mesaj firesc, pentru justiție și statul de drept. Foarte interesant!

ADVERTISEMENT

A trecut peste linie, acum, linia asta e de vopsea, nu știu alte linii de ce fel sunt. Pe cap are scutul de la Deveselu, sau poate semnalizează extratereștrilor locul unde să aterizeze“, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Ulterior, realizatorul tv și Răzvan Dumitrescu au început să comenteze accesoriile de pe capul vedetei. În timp ce Dumitrescu a spus că acestea par a fi coarne de cerb, Mircea Badea l-a contrazis. Realizatorul tv spune că cel mai probabil este vorba despre o ”diademă”, având în vedere că vorbim despre o ”contesă”.

ADVERTISEMENT
Tags: