Life

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Andi Moisescu și Simona Halep s-au infectat cu coronavirus

02.11.2020 | 08:50
Mircea Badea reactie neasteptata dupa ce Andi Moisescu si Simona Halep sau infectat cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Mai multe vedete și persoane publice s-au infectat cu noul coronavirus, printre care Andi Moisescu și Simona Halep. Mircea Badea i-a ironizat în cadrul emisiunii la care este gazdă, “În gura presei”. 

Cunoscut pentru atitudinea sa critică și ironică, prezentatorul a comentat situația celor două vedete și a vorbit despre starea lor de sănătate și posibilitatea infecției.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a spus că niciunul dintre ei nu a avut simptome grave și i-a ironizat, afirmând că ar fi trebuit duși cu forța la spital.

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Andi Moisescu și Simona Halep s-au infectat cu coronavirus

Mircea Badea este un jurnalist controversat din cauza comentariilor sale critice la adresa persoanelor publice care se află în atenția presei la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Recent, Andi Moisescu, Simona Halep și alte vedete sau sportivi au fost infectați cu noul SARS – CoV – 2, însă au avut doar simptome ușoare. Reacția lui Mircea Badea nu a întârziat să apară și a exprimat-o chiar în ediția de seara trecută a emisiunii pe care o prezintă la Antena 3.

Prezentatorul a vorbit despre Andi Moisescu și despre infectarea acestuia cu virusul din China. Mircea Badea a spus că dacă nu se testa, juratul de la “Românii au talent” nu ar fi știut că are COVID-19. Acesta l-a ironizat pe soțul Oliviei Steer și a făcut afirmații neașteptate despre starea lui.

ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii “Apropo TV” i-a anunțat pe fani că este infectat în acest weekend și că se află în izolare timp de două săptămâni. Din fericire, Andi Moisescu nu are simptome și se simte destul de bine, iar filmările pentru show-ul de talente au fost întrerupte până ce va fi testat negativ.

“Am fost în același liceu cu Andi Moisescu (…) inițial, mi s-a părut un tip ok, în sensul de medie, un tip rezonabil, a făcut Facultatea de Matematică, a fost la liceul de Informatică, un tip deștept (…) mi s-a părut bun, până să văd hashtag-ismele alea absolut mizerabile de care, de asemenea, mi-a fost scârbă. Un hashtag-ist absolut repingător, care mi-a deturnat toate percepțiile pozitive pe care le-am avut despre el (…) E foarte bine că nu are niciun simptom, deci el e doar infectat.

ADVERTISEMENT

Cred că și-a făcut test pentru că așa a trebuit, nu pentru că avea simptome, cred că a fost o procedură la ei acolo la emisiune și s-a testat că s-a testat ca să participe la emisiunea asta unde vin tot felul de cetățeni sau ceva de genul. Și a ieșit pozitiv, în sensul ăsta.

Dacă nu-și făcea test că e la emisiune, pur și simplu se ducea la emisiune fără să-și facă test, habar n-avea că are COVID-19. Nu este bolnav, este doar infectat. Își vedea de viață și de treabă fără să știe că are COVID-19.”, a declarat Mircea Badea.

De asemenea, prezentatorul a comentat în legătură cu reacțiile presei la afirmațiile Oliviei Steer despre vaccinare și despre cum îi îndemna pe oameni să-și scoată măștile chiar de curând: “Văd reacțiile astea complet cretine. (…) Vezi, ăia nu credeau în COVID, dar au luat virusul ucigaș.”

Mircea Badea, despre starea Simonei Halep

Nici Simona Halep nu a scăpat de infecția cu noul virus, astfel că Mircea Badea a făcut comentarii și la adresa acesteia. Deși a ales să nu meargă la U.S. Open în acest an, sportiva a contactat virusul, în ciuda măsurilor pe care le-a respectat.

Simona Halep a anunțat recent pe contul de Twitter că a fost depistată cu COVID-19 și că a avut simptome ușoare, iar starea ei de sănătate este una bună.

“Simona Halep nu s-a dus la U.S. Open că a zis că nu se simte în siguranță. N-a făcut voiajul în America că a zis că nu se simte safe (…) ce să cred, că Simona Halep nu s-a spălat pe mâini? Eu cred că s-a spălat. Că nu a purtat mască? Eu cred că a purtat. Că nu s-o fi distanțat,a nu că a fost la petreceri din alea de le vedem noi la televizor. Bă, nu cred.

Și totuși a făcut. Să sperăm totuși că nu se trezește vreun stalinist din ăsta din România care în mod abuziv să zică păi cum, adică stați puțin, Simona Halep e la ea acasă? Nuu, e internată cu forța la spital, păi da cum, se poate…”, a continuat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT