Life

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Selly a spus că are cheltuieli lunare de aproape 20.000 de euro: ”Dar cât mănâncă?”

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. Are peste 3,2 milioane de abonați pe YouTube și încasează sume enorme din conținutul său.
09.03.2023 | 09:56
Mircea Badea reactie neasteptata dupa ce Selly a spus ca are cheltuieli lunare de aproape 20000 de euro Dar cat mananca
Reacția lui Mircea Badea în fața dezvăluirilor făcute de Selly. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Selly are 22 de ani și reușește să câștige într-o singură lună cât alte persoane într-un singur an. Și cheltuielile vloggerului sunt însă unele pe măsură, după cum povestea chiar el la un moment dat. Sumele sunt de-a dreptul astronomice și chiar și Mircea Badea a rămas surprins.

Reacția lui Mircea Badea în fața dezvăluirilor făcute de Selly

Recent, Selly povestea că lunar ajunge la cheltuieli între 10.000 și chiar și 20.000 de euro. În aceste sume, vloggerul spunea că intră chiria, transportul, benzina, dar și vacanțele, care de altfel sunt destul de dese. Tot în acești bani mai intră și mâncarea, mai povestea el.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Selly se descria ca fiind un om cât se poate de cumpătat când vine vorba de bani, însă Mircea Badea nu înțelege exact ce se întâmplă cu aceste sume, dar și cât de mult poate să cheltuie într-o singură lună tânărul vlogger în vârstă de doar 22 de ani.

Mai exact, realizatorul tv se întreabă cât mănâncă Selly, dar și cât plătește chirie, având în vedere faptul că acesta cheltuie sume exorbitante lunar. De asemenea, Mircea Badea a încercat să își imagineze la ce sume ar ajunge vloggerul lunar, în cazul în care nu ar fi ”cumpătat”, așa cum spune el.

ADVERTISEMENT

”Spune că este un om cumpătat. Corect. Ăștia mai predispuși la excese… cheltuiesc alte sume… Altfel, oamenii cumpătați cheltuiesc între 10.000 și 20.000 euro. Dar cât mănâncă? Dar cât plătește chirie? Vă dați seama că dacă n-ar fi cumpătat ar cheltui 100.000 euro lunar”, a fost reacția lui Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Cum arată o zi din viața lui Selly

Trebuie menționat faptul că Selly le explica fanilor săi că în realitate are o viață destul de plictisitoare, chiar dacă sumele cheltuite sunt destul de mari. El preciza la acel moment că mănâncă odată sau de două ori la restaurant și petrece cea mai mare parte din zi la birou.

ADVERTISEMENT

”Am o viață destul de plictisitoare. Mă trezesc, mă îmbrac, mă duc la birou, stau acolo până seara. O dată sau de două ori mănânc la restaurant. Vin acasă și mă culc. Așa arată o zi obișnuită din viața mea”, povestea influencerul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea de pe Kanal D.

Cât despre sumele cheltuite, acum doi ani, Selly spunea că plătește o chirie de 3.000 de euro pe lună. De asemenea, în legătură cu cei aproape 20.000 de euro cheltuiți lunar care l-au pus pe gânduri pe Mircea Badea, vloggerul spunea că acești bani merg doar pentru cheltuieli de rutină.

ADVERTISEMENT

Mai exact, dacă ar fi să ia în calcul și cheltuielile de producției, dar și costurile pe care firmele sale le au lunar, cel mai probabil suma ar fi una cu mult mai mare, după cum povestește chiar el. Menționăm că dincolo de banii încasați din YouTube, Selly mai are venituri și din alte surse, precum contractele de imagine.

ADVERTISEMENT