News

Mircea Badea, reacție surprinzătoare după ce a aflat de condamnarea lui Liviu Dragnea. ”Firesc”

27.05.2019 | 15:40
Mircea Badea reactie surprinzatoare dupa ce a aflat de condamnarea lui Liviu Dragnea Firesc

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Cei patru magistrați au decis ca acesta să execute o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare cu executare. Jurnalistul, Mircea Badea, a reacționat imediat după aflarea sentinței.

Mircea Badea, reacție fabuloasă după ce Dragnea a primit condamnarea definitivă

Magistrații de la Tribunalul București au hotărât în cursul acestei zile că, liderul PSD, Liviu Dragnea va executa o condamnare definitivă de 3 ani și jumătate cu executare. Cel mai probabil acesta va fi încarcerat la penitenciarul Rahova acolo unde este închis și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

Reacția lui Mircea Badea nu a întârziat să apară. ,,Dragnea e condamnat cu executare. Firesc: a pierdut alegerile.”, a scris acesta pe pagina personală de Facebook. Jurnalistul este cunoscut pentru declarațiile surprinzătoare pe care le-a făcut de-a lungul timpului la adresa liderului PSD. 

Prezentatorul emisiunii ,,În gura presei” a vorbit în urmă cu ceva timp despre documentarul pe care un post public de radio din Germania l-a făcut despre partidul lui Dragnea. „Morala este că am înțeles și comparațiile cu mafioți, dar ce facem cu naziștii? N-ar fi mai bine să fiți preocupați de extremiștii de la voi, decât de vezi-Doamne mafioții din altă parte? Mi se pare interesant că postul național de radio simte nevoia să analizeze România. Ăia se bat pe Champs Elysee și pe ei îi interesează PSD” a declarat acidul jurnalist.

Mircea Badea a reacționat imediat după ce s-a aflat sentința în cazul lui Dragnea
Polițiștii îl vor ,,conduce” pe Liviu Dragnea la penitenciarul Rahova, în această după-amiază
Sursa foto: hepta.ro

Mai mulți lideri au cerut demisia lui Dragnea

Liviu Dragnea va sta timp de 21 de zile în carantină, așa cum a stat și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre. În acest timp, fostului lider PSD, i se vor face o serie de analize și teste și totodată, se va stabili dacă acesta este apt de muncă. Ulterior, după încheierea celor 3 săptămâni de carantină, magistrații vor stabili unde va face închisoare Liviu Dragnea.

Dragnea va ajunge la penitenciarul Rahova în această după-amiază și va fi însoțit de polițiști. Dacă aseară a declarat că nu are bagajul făcut și că este nevinovat, astăzi cu siguranță a avut timp să își pregătească un mic bagaj, mai ales că, sentința în cazul lui a fost dată în lipsă. Nu este exclus ca Dragnea să stea în aceeași celulă cu Radu Mazăre, acesta din urmă având doar doi colegi.

Premierul, Viorica Dăncilă, se pregătește să preia atribuțiile Partidului Social Democrat, fiind numărul 2 în acest partid. Aceasta a făcut o ședință în care a transmis că nu își va da demisisa. Mâine, un comite va stabili cine este candidatul care va prelua președenția Partidului Social Democrat.