News

Mircea Badea, revoltat de cozile create la vaccinare în Piața Obor: ”Ăla e focar de infecție”

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea, s-a arătat revoltat de imaginile cu cozile create la vaccinare în Piața Obor. Acesta consideră că aici vorbim de un ”focar de infecție”.
27.10.2021 | 08:32
Mircea Badea revoltat de cozile create la vaccinare in Piata Obor Ala e focar de infectie
ADVERTISEMENT

Vaccinarea anti-Covid a continuat la începutul acestei săptămâni în mod accelerat în întreaga țară. În mai multe orașe din țară și în București s-au creat cozi imense, cu sute de oameni așteptând să se imunizeze.

Imagini cu foarte multe persoane așteptând la rând pentru a primi serul contra SARS-CoV-2 au venit și din Piața Obor a Capitalei.

ADVERTISEMENT

După ce a văzut mulțimea de aici, Mircea Badea s-a arătat revoltat și a criticat modul în care autoritățile au organizat vaccinarea la acest centru.

Mircea Badea critică lipsa de organizare a vaccinării de la Piața Obor: ”Ăla e focar de infecție”

În imaginile apărute în spațiul public se vede cum persoanele care au venit să se imunizeze la centrul din Piața Obor, în număr foarte mare, nu au respectat distanțarea fizică impusă de autorități.

ADVERTISEMENT

Pe ”pasa” cu Sinteza Zilei, Mircea Badea a comentat aceste imagini și le-a catalogat drept un ”focar de infecție”. Prezentatorul spune că nici măcar la Untold nu s-au văzut astfel de ipostaze cu oameni aflați la așa mică distanță unul de celălalt.

”Am senzația că sunt perfect nebun pentru că e bine și cu strategiile și cum a pus problema domnul Cseke, dar Cseke o avea televizor? Că dacă avea și dădea drumul astăzi la orice televizor vedea cum se face vaccinarea în România.

ADVERTISEMENT

Ați văzut ce înghiorlăială? Ăla e focar de infecție, stimatule telespectator. La Untold nu era chiar așa. Felul în care se vaccinează lumea acum în România mi se pare odios.

Dacă tu îmi spui că ăsta nu e focar Covid, atunci degeaba a mai trecut un an jumate de pandemie. Asta e organizare de vaccinare? Tu ești autoritățile și te duci la Bruxelles și invoci cutare, cutare și după faci asta?”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Record de persoane vaccinate în ultima zi: peste 150.000, dintre care 111.000 cu prima doză

Marți, peste 150.600 de persoane au fost vaccinate anti-Covid, arată datele oficiale CNCAV. Numărul total al celor vaccinați cu prima doză a ajuns la 6.621.326.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) informează că în ultima zi au fost vaccinate 150.639 de persoane, din care 111.033 cu prima doză, 11.635 cu a doua și 27.971 cu a treia doză.

De la debutul campaniei de imunizare, pe 27 decembrie 2020, și până în prezent, 6.621.326 de persoane au fost vaccinate contra Covid-19 cu prima doză. 6.041.920 de oameni au schema completă de vaccinare, iar 759.661 au și a treia doză administrată.

ADVERTISEMENT