Life

Mircea Badea sare din nou la gâtul polițiștilor! “Nu mai pot cu ăsta, cu miliţianul care e în aer liber”

11.08.2020 | 22:42
Mircea Badea sare din nou la gatul politistilor Nu mai pot cu asta cu militianul care e in aer liber
ADVERTISEMENT

Mircea Badea este recunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume fără menajamente și fără rețineri. Poliția Română a intrat din nou “în gura” prezentatorului, dar, de acestă dată, nu el a fost personajul principal, ci producătorul emisiunii, Călin.

Prezentatorul tv a povestit în cadrul emisiunii sale dialogul dintre un agent de poliție și colegul său, Călin. Acesta fusese oprit în trafic pentru un control de rutină. Altceva, însă, l-a scos din sărite pe Badea.

ADVERTISEMENT

Colegul lui Mircea Badea a fost deranjat de faptul că polițistul nu purta mască de protecție. Când i-a povestit episodul, prezentatorul a replicat: „dacă a ieșit din tură de la domnul Pian”, făcând aluzie la acțiunea extraordinară pe care Poliția Română a organizat-o la priveghiul și înmormântarea lui Emi Pian.

Mircea Badea, în scandal cu polițiștii. Ce l-a înfuriat

Prezentarorul a povestit în stilu-i caracteristic întreg episodul, al cărui protagonist a fost colegul Călin.

ADVERTISEMENT

„Pentru ce te-a mai oprit poliţia acum, Călin? Pentru un control de rutină? Să aibă senzaţia că-şi iau leafa. Şi nu l-ai întrebat pe ăla de la controlul de rutină: „Dom’le, aţi ieşit din tură de la domnul Pian?”.

Dar… mă rog… miliaţianul ce să vedeţi? Avea mască sau nu? Nu, n-avea. Ce face Călin, producătorul acestei emisiuni, care se numără în top 3 psihopaţi anti-coronavirus?

ADVERTISEMENT

Suntem 3: eu, sor-mea şi Călin psihopaţi ani-coronavirus. Poliţistul îl întreabă de ce nu deschide geamul. Călin îi răspune pentru că „nu aveţi mască”. Iar organul îi răspunde că el e în aer liber”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea s-a enervat când a aflat că polițistul nu purta mască de protecție, deși se afla la mai puțin de 50 de centimetri distanță de geamul mașinii lui Călin.

ADVERTISEMENT

„Nu mai pot cu ăsta, cu miliţianul care e în aer liber, dar e la 20 de centimetri de tine… Nu mai pot să am această discuţie cretină. Apoi, poliţistul zice: „Dar, ce, vă e frică de coronavirus?”.

Iar Călin zice: „Da, pentru că eu lucrez în presă, la Badea, şi lui îi este frică, şi am văzut că şi lui Vela este frică”. Poliţistul i-a răspuns: „Bine, puteţi să plecaţi”. E bine să le dai aşa cu sec, din când în când”, a mai spusis Mircea Badea despre întîmplarea colegului său.

ADVERTISEMENT
Tags: