News

Mircea Badea, scene memorabile la Antena 3. Invitații de la Sinteza Zilei au izbucnit în râs

Realizatorul TV Mircea Badea a oferit momente memorabile în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.
27.05.2021 | 07:33
Mircea Badea scene memorabile la Antena 3 Invitatii de la Sinteza Zilei au izbucnit in ras
Mircea Badea, scene memorabile la Antena 3. Invitații de la Sinteza Zilei au izbucnit în râs. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii În gura presei de la Antena 3, a făcut spectacol miercuri seara în timpul ”pasei” cu emisiunea Sinteza Zilei.

Invitații din platoul talk-show-ului colegului său Mihai Gâdea au izbucnit în hohote de râs atunci când Badea a început să ironizeze prestația premierului Florin Cîțu de la un podcast la care a fost prezent recent.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a făcut spectacol la Antena 3 în timpul emisiunii Sinteza Zilei

Realizatorul emisiunii În gura presei a fost invitat de Gâdea să comenteze interviul acordat de Florin Cîțu prezentatorului de radio Mihai Morar pentru podcast-ul pe care acesta îl realizează în mediul virtual, intitulat ”Fain și Simplu”.

Detaliile oferite de premier legate de viața sa personală din trecut nu l-au dat pe spate pe prezentatorul nocturn de la postul de știri.

ADVERTISEMENT

Badea l-a ironizat pe Cîțu despre care a spus, în glumă, că este ”un personaj captivant” din cauza căruia ”s-au scorojit pereții de plictiseală”. În același timp, vedeta Antena 3 a încercat să-l imite pe primul-ministru, stârnit zâmbete în platoul alăturat.

”Eu m-am concentrat foarte mult. Uneori mă uit la vopsea pe perete cum se usucă și îmi pare rău că nu era și o vopsea undeva să se usuce, pentru că domnul Cîțu este un personaj absolut captivant.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc că va trebui să zugrăvim (n.r. în studio) că s-au scorojit pereții de plictiseală.

Ideea e că am înțeles că dânsul a spus că a spălat vasele în America, nu? Odinioară. Eu cred că asta face și acum, nu? Părea rea mea”, a spus Badea la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, ironii despre planurile lui Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a mai declarat că își dorește ca, într-un viitor nu prea îndepărtat, românii să ajungă să plece pe autostradă, de la Constanța la Viena, să bea o cafea.

Planul destul de ambițios al șefului Executivului nu avea cum să rămână netaxat de Badea. ”Să te urci în mașină la Constanța, să bei cafea la Viena, trebuie să fii ușor psihopat. Ei au aflat că între timp s-au inventat avioanele? Eu îl susțin pe domnul Cîțu.

Dar să meargă pe jos până la Viena, să bea o cafea, s-a gândit?”, a mai întrebat prezentatorul, spre amuzamentul invitaților prezenți în emisiunea lui Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT