Life

Mircea Badea se ia de George Buhnici. Nimeni nu a avut curajul să-i spună așa ceva: “Acest tătăiță…”

Mircea Badea a avut mai multe lucruri de spus în ceea ce îl privește pe George Buhnici, iar felul în care le-a exprimat a fost direct, în stilul caracteristic. De ce l-a numit „tătăiță”.
20.07.2022 | 07:40
Mircea Badea se ia de George Buhnici Nimeni nu a avut curajul sai spuna asa ceva Acest tataita
Mircea Badea, replici dure pentru George Buhnici. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video Antena 3 și Antena Stars
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a vorbit despre subiectul momentului, în scandalul în care este implicat George Buhnici, după declarațiile controversate făcute de acesta.

Mircea Badea, replici dure pentru George Buhnici: „Acest tătăiță”

Prezentatorul de la Antena 3 a vorbit despre cel mai intens discutat subiect al momentului și a avut niște replici dure pentru vloggerul George Buhnici, după declarațiile făcute acesta despre corpul femeilor de la mare.

ADVERTISEMENT

Astfel, Mircea Badea și-a început pledoaria spunând că George Buhnici nici nu trebuia să se afle la acel festival de unde a făcut declarațiile, deoarece este un „tătăiță”.

Prezentatorul emisiunii În gura presei chiar a făcut aluzii la faptul că afirmațiile lui George Buhnici au fost lipsite de inteligență:

ADVERTISEMENT

„Buhnici, acest tătăiță, era la un festival de copii. (…) Înțeleg că Buhnici are casă inteligentă, mașină electrică, CIP în mână, smartphone-uri, poate simte nevoia de inteligență”, a mai spus Mircea Badea.

Mircea Badea crede că nimeni nu ar trebui să fie interesat de părerea lui George Buhnici

Mircea Badea a spus clar: este de părere că ceea ce a comentat George Buhnici referitor la femei și la corpul lor nu este o opinie care să intereseze.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 3 chiar a spus că George Buhnici este „un nimeni” și că niciun subiect atins de acesta nu ar trebui luat în seamă.

Pe scurt, raportarea românilor la ceea ce a comentat acesta, spune Mircea Badea, ar fi trebuie să fie să nu i se dea atenție sau importanță.

ADVERTISEMENT

Lucrurile spuse de George Buhnici au fost numite „niște tâmpenii” de către prezentatorul TV.

„Eu credeam că Buhnici nu există. Cine e Buhnici?! Pentru mine este nimeni în drum. Cui îi pasă ce a zis Buhnici despre orice?! Dar se pare că unii iau lumină de la Buhnici.

Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el”, a comentat Mircea Badea în cadrul emisiunii sale.

ADVERTISEMENT