ADVERTISEMENT
News

Mircea Badea se implică în cazul de la Târgu Jiu. Cum vrea să se răzbune pe familia fetei bătăușe

Autor: Bogdan Solomon | 09.09.2020 | 17:52
Mircea Badea se implică în cazul de la Târgu Jiu. Cum vrea să se răzbune pe familia fetei bătăușe
Mircea Bade declară război familiei fetei bătăușe din Târgu Jiu. Sursa foto: Antena 3

Mircea Badea urmărește îndeaproape cazul minorei de 13 ani din Târgu Jiu bătute cu bestialitate de alte patru fete în timp ce un băiat filmează nepăsător întreaga scenă și nu are de gând să stea cu mâinile în sân. Într-un mesaj publicat recent pe rețelele de socializare, acesta promite că va face tot ce-i stă în putință pentru ca vinovații să fie pedepsiți.

ADVERTISEMENT

De altfel, realizatorul emisiunii „În Gura Presei” a demarat deja o „anchetă” pe cont propriu și încearcă să afle cât mai multe detalii despre familia minorei cercetate, momentan sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe.

Potrivit spuselor sale, tatăl este maistru în Rovinari, iar mama lucrează ca asistentă în cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului. „Cât voi mai viețui pe această planetă, voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei”, tună și fulgeră jurnalistul.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea intervine în cazul minorei din Târgu Jiu și declară război familiei bătăușei

Draica îi cheamă, sunt din Târgu Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, măcsa e asistență medicală. Nu vor mai fi. Mă ocup.

Eu nu aștept după rahații de “oameni ai legii”, magistrați sau nu, doar niște sugători la ”serei” și la clanuri interlope.

ADVERTISEMENT

Cred că, moral, părinții javrei, împreună cu javra merită pedeapsa cu moartea. Sigur că așa ceva, în lumea civilizată, se mai poate întâmpla doar în Texas.

Dar eu vă promit ceva: cât voi mai viețui pe această planetă, voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei.

ADVERTISEMENT

N-am niciun fel de așteptare de la c****ul de “stat de drept”. O formulă ineptă, în fond doar sugătoare la servicii secrete și la clanuri interlope.

Diseară intru la Sinteza Zilei și mă apuc să trimit javrele astea acolo unde le e locul: la dracu”, a scris Mircea Badea pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!