News

Mircea Badea și-a etalat câștigul din pariuri. ”Doresc să fiu scutit de sfaturi”

06.09.2020 | 22:03
Mircea Badea sia etalat castigul din pariuri Doresc sa fiu scutit de sfaturi
ADVERTISEMENT

Vedeta postului Antena 3, Mircea Badea, a etalat pe Facebook câștigul din pariuri realizat în această lună. Și nu este o sumă de ignorat, așa că și-a îndemnat fanii: ”Doresc să fiu scutit de sfaturi”. Mircea Badea a postat un filmuleț pe pagina sa de socializare în care arată suma obținută din pariuri.

Iar acesta e doar câștiguld e pe un singur site de jocuri de noroc și pariuri, susține Mircea Badea. Realizatorul emieiunii de televiziune ”În gura presei” spune că suma câștigată este de 10 ori mai mare decât cea investită.

ADVERTISEMENT

Așadar, el a pariat 3.500 de lei și a câștigat peste 30.000 de lei, motiv pentru ca nu mai dorește să primească fel de fel de sfaturi, chiar dacă sunt bine intenționate.

Mircea Badea a etalat câștigul din pariuri

Mircea Badea are reflexul de a le prezenta urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare probe ale măiestriei sale de a obține rezultatele cele mai bune la pariuri sportive. De cele mai multe ori, sumele pariate de vedeta de televiziune sunt foarte mari, dar şi câştigurile pe măsură.

ADVERTISEMENT

Vedeți video aici.

De asemenea, realizatorul emisiunii “În gura presei” îi sfătuiește pe cei care se simt tentaţi să parieze sume mari să nu rişte în viața lor mai mult decat şi-ar permite să piardă și să fie responsabili.

Mircea Badea arată, în unul dintre clipurile sale de pe Facebook, cum a obționut un câştig de peste 30.000 de lei într-o lună. Pentru această victorie a avut nevoie însă de 3.500 de lei.
“Doresc să fiu scutit de sfaturi, de oameni care mă învaţă, mă povăţuiesc, care îmi deschid ochii, care îmi spun că habar n-am, toate poveştile, clişeele, ş.a.m.d”, le transmite Mircea Badea fanilor săi.

ADVERTISEMENT

”Sunt miliardari care îmi dau sfaturi, mă învaţă cum să fie bine în viaţă, să nu fie rău. E în regulă, le mulţumesc foarte mult, dar n-aş vrea să mai primesc sfaturi nesolicitate.“, a mai declarat Mircea Badea în clipul postat pe pagina sa de Facebook.

“Nu postez pariurile pe care le pun în alte scopuri decât de divertisment. Dacă eşti “enterteined”, îţi arăt lucrurile astea şi ţi se pare bine, şi amuzant şi îl vezi pe unul cum riscă mulţi bani, uneori câştigă, alteori, rareori pierde, e ok. Nu te îndemn să faci asta. E ca la bursă, 90% dintre cei care joacă pierd. Nu te îndemn să faci asta, e treaba mea cum fac, ce fac.”, a subliniat vedeta de televiziune

ADVERTISEMENT

“Rog a fi scutit de sfaturi pe care nu le solicit şi de tot felul de guru care sunt foarte pricepuţi, dar sunt cumva excedat. Vă mulţumesc!”, a concluzionat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT
Tags: