News

Mircea Badea, situație revoltătoare. Prezentatorul de la Antena 3 a răbufnit: Prostule

04.06.2020 | 07:50
Mircea Badea situatie revoltatoare Prezentatorul de la Antena 3 a rabufnit Prostule
ADVERTISEMENT

Prezentatorul Mircea Badea a povestit o situație revoltătoare și a răbufnit la adresa celor care se află în fruntea țării.

Mircea Badea, situație revoltătoare

Într-o emisiune la Antena 3, Mircea Badea, a comentat situația revoltătoare prin care trebuie să treacă un părinte care nu dorește să-și dea copilul la școală de la 6 ani, ci vrea ca acesta să meargă de la 7 ani.

ADVERTISEMENT

”Eu mă ocup, zilele astea, cu faptul că statul, ca să fie de acord ca un părinte să nu-l ducă pe copil la şase ani, ci la şapte ani la şcoală, că aşa crede el că e mai bine, zice nu! Trebuie să te duci după ce te consiliază”, a declarat prezentatorul, conform dcnews.ro.

Mircea Badea mai spune că prin consiliere se încearcă de fapt să te facă pe tine ca parinte să te răzgândești și dacă nu se realizează acest lucru te trimit la doctor care să constate că acel copil este inapt să meargă la școală de la 6 ani.

ADVERTISEMENT

”Părintele devine, în această societate modernă, un furnizor de servicii”

”Poate că e apt, dar poate că eu ca părinte sunt un adept al expresiei celor şapte ani de acasă. Nu înseamnă că al meu copil este inapt. Nu ai dreptul tu să decizi, prostule!”, a afirmat omul de televiziune.

Mircea Badea își dorește ca statul să-i lase pe părinți să decidă când este mai bine pentru copilul lor să înceapă școala.

ADVERTISEMENT

”Dar statul zice: ‘Nu ai dreptul tu să decizi, prostule! Mai întâi încerc să te răzgândesc şi, dacă eşti atât de prost şi nu înţelegi de vorbă bună, te duci tu la un doctor să scrie pe o foaie că fii-tu e inapt. Şi te duci apoi cu foaia pe care scrie că respectivul copil e inapt’, de parcă zici că vorbim despre armata obligatorie, când ne recrutau cu forţa şi unii se declarau inapt”, a mai comentat el.

Prezentatorul s-a arătat revoltat de faptul că părinții ajung în fața unei comisii care analizează hârtia primită de la doctor și resping sau aprobă cererea ca micuțul să înceapă școala de la 7 ani.

ADVERTISEMENT

”Deci părintele devine, în această societate modernă, plină de progresism şi de adepţi ai schimbării, un furnizor de servicii, de întreţinere. Un plătitor de facturi şi restul… să se ocupe specialiştii”, a încheiat Badea.

ADVERTISEMENT