News

Mircea Badea, șocat de ce a descoperit pe internet. Prezentatorului de la Antena 3 nu i-a venit să creadă

20.02.2021 | 19:24
Mircea Badea socat de ce a descoperit pe internet Prezentatorului de la Antena 3 nu ia venit sa creada
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a rămas mască în momentul în care a citit una dintre recomandările Organizației Mondiale a Sănătății.

Într-o referire la vaccinarea anti-Covid, reprezentanții OMS avertizează că imunizarea nu e recomandată femeilor însărcinate sau care au născut și alăptează.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, „progresismul” i-a făcut pe cei care au scris avertismentul să facă referire la oameni, nu la femei, probabil pentru a nu supăra pe nimeni.

Mircea Badea, revoltat pe un anunț de pe Facebook

În condițiile în care doar femeile pot rămâne însărcinate, Mircea Badea s-a amuzat pe seama acestei postări care a ajuns la extrema corectitudinii politice.

ADVERTISEMENT

Pregnant and lactating PEOPLE” ?!?!?! :))))) Pe vremuri, oamenii (people) care puteau ramane insarcinati, puteau sa nasca si alaptau nou-nascutii erau numiti femei(women). Progresimul are multe forme si formule nu doar amuzante ci chiar cretine. Il sustin!”, a scris Badea pe Facebook.

Mesajul care l-a deranjat pe Badea
Mesajul care l-a deranjat pe Badea

Mircea Badea a fost în centrul atenției acum două zile, când a fost oprit de un polițist. Moderatorul TV a povestit, amuzat, prin ce a trecut.

ADVERTISEMENT

Am trecut printr-un episod, acum, venind încoace. E unul dintre momentele în care chiar îmi pare rău că nu am coronavirus. Mă oprește un polițist pe la Universitate. Mă opresc, și zice ‘Bună seara, actele’. Pac, scot actele, îi pun frumos buletinul pe geam. Și zice ‘Dați-l încoace’. ‘Nu, nu vi-l dau!’. ‘Păi sunteți obligat’ Cum? De către cine? ‘Păi așa trebuie’.

A stat un pic așa și ‘De ce nu mi-l dați?’. Nu știu dacă ați auzit, dar e pandemie… Umblă o vorbă. ‘Păi și ce dacă? Să știți că eu mă dezinfectez’. Zic ‘Ok, dar puteți să vă uitați pe geam”, a povestit Badea.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Mircea Badea a fost lăsat să plece, probabil după ce a fost recunoscut de oamenii legii, lucru punctat de realizatorul de emisiuni TV.

ADVERTISEMENT
Tags: