Life

Mircea Badea, șocat după moartea lui Florin Condurăţeanu. Ce vorbiseră în urmă cu câteva zile

Lui Mircea Badea nu i-a venit să creadă atunci când a aflat că Florin Condurăţeanu a murit.
29.06.2021 | 16:41
Mircea Badea socat dupa moartea lui Florin Condurateanu Ce vorbisera in urma cu cateva zile
ADVERTISEMENT

Cunoscutul jurnalist Florin Condurăţeanu a murit pe 28 iunie, iar tragica veste a îndoliat toată presa românească. Toți cei care l-au cunoscut îi plâng dispariția.

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii “În Gura Presei”, a declarat că a fost șocat atunci când a auzit că Florin Condurăţeanu a decedat. Acesta a spus că vorbiseră în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, șocat după moartea lui Florin Condurăţeanu

Vestea cumplită a fost dată de Mihai Gâdea, la Antena 3. Acesta a anunțat că Florin Condurăţeanu a suferit un stop cardio-respirator. Mircea Badea a fost șocat când a auzit și cu greu și-a găsit cuvintele.

“Eu sunt în stare de şoc. Am intrat în casă, am dat drumul la televizor și am citit burtiera acum. Acum douăsprezece minute am aflat și practic mi-a căzut capul.

ADVERTISEMENT

Eu îl percepeam pe Țuțu (n.r Florin Condurățeanu) ca nefiind om nemuritor. Era exact cum a spus și Adrian Ursu, era un iubitor de oameni de cuvinte, inclusiv de țară.

Era cel mai mare iubitor pe care l-am cunoscut. Poate că de asta la un moment dat inima sa nu a rezistat. Cât de mare poate fi?”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Ce vorbiseră în urmă cu câteva zile

Mircea Badea a dezvăluit că vorbise ultima dată cu regretatul jurnalist în urmă cu câteva zile. Avusese nevoie de un sfat.

“Era unic. Nu l-am perceput niciodată ca fiind muritor. Eu am vorbit cred, în urmă 10 zile cu el. Am cerut un sfat pentru că era foarte priceput, e un fel de a spune, acum că sunt în stare de șoc. Am cerut un sfat medical pentru a salva pe cineva.

ADVERTISEMENT

Florin Condurățeanu a fost un mare intelectual şi nu l-am perceput niciodată ca fiind muritor. Avea atâtea caracteristici unice aparte, era cu totul și cu totul altceva. Era un spectacol”, a mai spus Mircea Badea.

Regretatul jurnalist a murit în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 71 de ani. Abia ajunsese acasă și s-a stins în brațele fiului său.

Trupul neînsuflețit va fi depus la Casa Presei Libere, iar înmormântarea va avea loc joi, la Cimitirul Bellu. Florin Condurățeanu s-a stins din viață chiar de Ziua Ziaristului Român.

ADVERTISEMENT
Tags: