Life

Mircea Badea știe care e cea mai tare dietă pentru a slăbi. E foarte simplu de urmat

Mircea Badea cunoaște cel mai bun regim pentru a elimina kilogramele în plus. Este ușor de dus la capăt de toată lumea.
09.06.2023 | 07:39
Mircea Badea stie care e cea mai tare dieta pentru a slabi E foarte simplu de urmat
Mircea Badea cunoaște cel mai bun regim pentru a elimina kilogramele în plus. Este ușor de dus la capăt de toată lumea. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator de la Antena 3 CNN știe care e cea mai tare dietă pentru a slăbi. E foarte simplu de urmat. Vedeta a dezvăluit totul în emisiunea În gura presei pe care o moderează de foarte multă vreme.

Mircea Badea cunoaște cel mai bun regim pentru a elimina kilogramele în plus. Este ușor de dus la capăt de toată lumea

Mircea Badea cunoaște cel mai bun regim alimentar pentru a elimina kilogramele în plus. Iubitul lui Carmen Brumă susține că este ușor de dus la capăt de toată lumea pentru că totul ține de mâncarea din farfurie.

ADVERTISEMENT

Concret, realizatorul TV le propune oamenilor să încerce să nu mai consume foarte multe alimente atunci când luptă cu greutatea. Aceasta este rețeta pe care o recomandă după ce a văzut că multe persoane sunt interesate de astfel de subiecte.

„Asta este preocuparea: cu slăbitul. Poate recomandarea ar fi… nu mai mânca atâta. Poate este o idee proastă, dar la asta mă gândesc. Nu mă pricep, dar așa mi-a venit în cap. Vrei să slăbești?

ADVERTISEMENT

Mănâncă mai puțin. Se tot pune întrebarea „Ce trebuie să mănânci pentru a slăbi?” Păi aceasta este ideea: sa nu mai mănânci așa mult”, le-a spus Mircea Badea telespectatorilor de la Antena 3 CNN.

Mircea Badea, declarații surprinzătoare

Mircea Badea este recunoscut pentru declarațiile surprinzătoare pe care le face în cadrul emisiunii pamflet pe care o moderează. Recent, a vorbit despre o informație care spunea că a fost găsit un păstrăv de 2 metri într-un lac din Cluj.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie a mărturisit că nu-și comandă niciodată pește atunci când merge la restaurant pentru că are impresia că nu primește nimic comestibil de mâncare în farfurie, ci numai oase. Altă dată a ”disecat” subiectul mici.

Celebrul moderator TV a descoperit care este secretul micilor pe grătar. Prezentatorul crede, într-o notă amuzantă bineînțeles, că micul trebuie să se mişte singur atunci când este gata. În plus, a recunoscut că nu a făcut niciodată grătar.

ADVERTISEMENT

„Secretul micilor: să danseze micul singur pe grătar. Când se mişcă singur pe grătar, fără să se lipească, atunci înseamnă că e făcut. A, deci ăsta era secretul?!”, a spus Mircea Badea, în emisiunea În gura presei.

ADVERTISEMENT