News

Mircea Badea, surpriză mare la Antena 3. Ce s-a întâmplat după ce s-a terminat emisiunea lui Mihai Gâdea

03.02.2021 | 07:57
Mircea Badea surpriza mare la Antena 3 Ce sa intamplat dupa ce sa terminat emisiunea lui Mihai Gadea
Mircea Badea, surpriză mare la Antena 3. Ce s-a întâmplat după ce s-a terminat emisiunea lui Mihai Gâdea. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

A fost surpriză mare la Antena 3, marți seară, imediat după finalul de la Sinteza Zilei. Mircea Badea, care trebuia să intre cu ”În gura presei”, după Mihai Gâdea, a fost absent.

Inițial, la ora 23:30, când de regulă trebuia să aibă loc tradiționala ”pasă” Gâdea-Badea, pe post nu a mai apărut realizatorul emisiunii-pamflet de la postul de știri.

ADVERTISEMENT

Apoi, la miezul nopții, în loc de ”În gura presei” au intrat direct știrile postului, fără să fie făcut vreun anunț legat de motivele absenței lui Badea. Cum era previzibil, fanii emisiunii au reacționat pe Facebook.

Mircea Badea, surpriză la Antena 3. Ce s-a întâmplat emisiunea lui Mihai Gâdea

Mircea Badea nu a mai intrat pe post, marți seară, la Antena 3, cu emisiunea sa zilnică, ”În gura presei”. Imediat după finalul talk-show-ului Sinteza Zilei, prezentat de directorul postului, Mihai Gâdea, a apărut în grilă o emisiune informativă, mai exact știrile de la miezul-nopții.

ADVERTISEMENT

Cum Intact Media Group nu a făcut niciun anunț oficial legat de posibilitatea ca emisiunea lui Badea să fi intrat într-o vacanță, pe pagina de Facebook a vedetei au început să apară întrebări.

Astfel, fanii postului TV Antena 3, dar mai ales cei ”În gura presei” au remarcat, serile acestea, absența lui Mircea Badea, și l-au întrebat pe acesta ce se întâmplă cu emisiunea pamflet.

ADVERTISEMENT

Până la această oră, vedeta televiziunii nu a oferit un răspuns, în ciuda faptului că a fost destul de activ pe site-ul de socializare în ultimele ore.

Mircea Badea a continuat să fie activ pe Facebook

Marți, în jurul orei 17, acesta a urcat o postare ironică după posibila plecare a lui Traian Berbeceanu din postul de prefect al Capitalei: ”NU! NU! NU! Ce dracu?!?! Eram asa de mulțumit! Baaaaaaa! Îl susțin!”, a scris Badea, despre oficialul de la București.

ADVERTISEMENT

Anterior, tot marți Mircea Badea a făcut un scurt comentariu despre cazul pacientului din Constanța, care a fost cu arsuri la tratament în Belgia.

”Dar parcă la Colectiv era lumea foarte nemulțumită că nu s-au descurcat impecabil cu 180 de pacienți simultan. Aici era unul singur… P.S. Ponta, demisia!”, a scris, pe Facebook, marți, Mircea Badea.

Săptămâna trecută, la ultima prezență pe post, Mircea Badea a declarat că nu se grăbește la vaccinare, spunând că nu o să se supună procedurii prea curând. El a precizat că nu dorește să se bage în fața celorlalți oameni pentru că este vedetă.

ADVERTISEMENT