Life

Mircea Badea, surpriză uriașă după ce a renunțat la contul de Facebook. Ce a pățit prezentatorul de la Antena 3

28.05.2020 | 22:27
Mircea Badea surpriza uriasa dupa ce a renuntat la contul de Facebook Ce a patit prezentatorul de la Antena 3
Mircea Badea, surpriză uriașă după ce a renunțat la contul de Facebook. Ce a pățit prezentatorul de la Antena 3. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mircea Badea și-a închis definitiv zilele trecute pagina de Facebook după ce în ultima perioadă s-a confruntat cu numeroase probleme, mărturisind că se va orienta către o altă aplicație de socializare. Zis și făcut, prezentatorul „În gura presei” trezindu-se peste noapte cu o surpriză uriașă.

Surpriza de care a avut parte Mircea Badea după ce și-a închis Facebook-ul

Cunoscutul prezentator de la Antena 3, Mircea Badea, a făcut un anunț important după ce a renunțat la contul de Facebook. Gazda emisiunii „În gura presei” a mărturisit că a avut parte de o surpriză uriașă, reușind să-și acceseze contul de Twitter după 2 ani de la ultima utilizare.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a declarat că prima dacă și-a făcut cont pe Twitter, dar în cele din urmă nu a mai intrat în cont uitând inclusiv parola. Mare i-a fost mirarea când a realizat că-și poate recupera pagina utilizând mail-ul.

„Mi-am închis pagina de Facebook. Eu aveam și un cont de Twitter. Prima dată, mi-am făcut Twitter. Toată lumea civilizată și cei foarte șmecheri nu sunt pe Facebook”, și-a început Mircea Badea mărturisirea, relatează dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea are, din nou, cont de Twitter

„Șmecherii planetari scriu pe Twitter. De aia mi-am făcut cont, să-i urmăresc. (…) M-am luat cu altele și nu am mai intrat o perioadă.

După, am uitat parola de la Twitter. Zic: lasă că o recuperez cu e-mail-ul. Am uitat parola și de la acel e-mail. Și a rămas contul de Twitter în aer.

ADVERTISEMENT

Azi-noapte, mă uitam pe Internet, zic ce bine că mi-am închis contul de Facebook, mă felicitam, dar, totuși, Twitter era bun să mai urmăresc pe unul, pe altul”, a completat prezentatorul în emisiunea de la Antena 3.

Așa se face că iubitul lui Carmen Brumă poate fi urmărit de acum înainte pe contul în cauză, după o pauză de doi în care nu a mai intrat absolut deloc, ultimul mesaj scris pe Twitter fiind „m-am trezit” pe 3 iunie 2010.

ADVERTISEMENT

„Mi-am adus aminte de parolă și iată că am contul de Twitter din nou, după doi ani”, și-a încheiat Mircea Badea mărturisirea, potrivit sursei menționate anterior.

 

 

 

ADVERTISEMENT