News

Mircea Badea, un nou atac la diasporă! „Nu vrem o țară ca afară?”

12.06.2019 | 08:33
Mircea Badea un nou atac la diaspora Nu vrem o tara ca afara

Moderatorul emisiunii „În gura Presei”, de la Antena 3, Mircea Badea a lansat un nou atac la diasporă! Vedeta TV a spus la „Sinteza Zilei” că are o soluție pentru a le face pe plac românilor din străinătate care s-au arătat nemulțumiți de felul cum au fost organizate alegerile europarlamentare și Referendumul. Astfel, Mircea Badea a declarat că „cei care vor o țară ca afară” trebuie să voteze la fel cum o fac cetățenii americani sau cei din Olanda.

Mircea Badea, un nou atac la diasporă!

Mesajul lui Mircea Badea este unul cu bătaie lungă știut fiind faptul că atât în Statele Unite, cât și în Olanda, alegerile nu au loc în weekend, așa cum se întâmplă în România. Ar fi de altfel, o adevărată lovitură pentru cetățenii români care muncesc în alte țări, aceștia fiind, mai mult ca sigur, la joburi în timpul săptămânii. De remarcat că în diaspora, partidul de guvernământ a înregistrat un eșec usturător.

“Vrem o țară ca afară? Da. Votul să fie ca afară! Păi, în America se votează marțea. Hai să-l punem marțea. Ce ziceți de asta? În Olanda se votează miercurea. Am văzut că domnul Timmermans, care a câștigat alegerile cu 18%, s-a votat într-o miercuri. De ce să se voteze în weekend? Nu vrem o țară ca afară? Hai să facem și noi cum fac oamenii ăia”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea, un nou atac la diasporă! Mircea Badea
Mircea Badea ar vrea ca românii să voteze în timpul săptămânii. Sursa foto – facebook

Mircea Badea, acuze la adresa PNL și USR

Nu este primul atac lansat de Mircea Badea la adresa diasporei sau a partidelor care au obținut rezultate frumoase la ultimele alegeri. Astfel, moderatorul Antenei 3 spune că atât PNL, cât și USR sunt două partide fricoase.  ”După ce au obținut rezultate foarte bune la alegeri, elanul s-a mai stins pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă. USR a făcut chiar pasul la offsaid față de propriul electorat în cazul în care a spus: Sigur că vom vota o eventuală moțiune de cenzură, dar nu ne vom băga la guvernare. 

În această seară noi nu avem pe nimeni, nici de la USR, nici de la PNL. În aceste emisiuni se pot rosti întrebări care să îi pună în dificultate și au ales să nu vină. Nu putem să îi aducem împotriva voinței lor. Le este frică, asta este situația. Așteptăm să mai crească puțin. Nu în sondaje și în alegeri, ci în curaj’‘, declara Mircea Badea în urmă cu doar câteva zile.