Pariuri sportive

Mircea Badea, câștig uriaș la pariuri din două meciuri. Ce a pariat realizatorul pe meciurile din Europa League

29.04.2021 | 23:42
Mircea Badea castig urias la pariuri din doua meciuri Ce a pariat realizatorul pe meciurile din Europa League
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, realizatorul emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3 a publicat pe o rețea socială ultimul bilet cu un câștig uriaș, pariind pe cele două meciuri din semifinalele Europa League, Villareal – Arsenal și Manchester United – Roma care se vor juca joi seara.

Mircea Badea, câștig de 4.500 de lei cu meciurile din Europa League

UPDATE  29 aprilie, ora 23:55 / Realizatorul tv Mircea Badea a dat lovitura la pariuri cu meciurile din semifinalele Europa League. El a mizat 2.000 de lei pe un bilet cu o cotă totală 2,26 și s-a ales cu un câștig de peste 4.500 de lei. Badea a mizat pe „1X” la Villarreal – Arsenal, la o cotă de 1,44 (scor 2-1) și pe „gazdele marchează peste 1,5 goluri” la Manchester United – AS Roma (scor 6-2). Pronosticurile i-au ieșit fără probleme, iar profitul a fost pe măsură: peste 2.500 de lei.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ 29 aprilie, ora 19:55

În urmă cu două săptămâni, Badea a pierdut peste 2000 de lei anticipând că Wolves nu va pierde, pe teren propriu, cu Liverpool, dar Diogo Jota a marcat singurul gol al partidei, “cormoranii” impunându-se la limită, 1-0.

În urmă cu două luni, realizatorul putea să câștige 14.000 de lei din 2.000 de lei investiți pe un bilet cu mai multe partide, dar acesta a dat “cash out” la aproximativ 2500 de lei, temându-se că ultimul pariu nu va fi cel anticipat.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, un nou bilet cu câștig uriaș. Ce a pariat pe semifinalele Europa League

Moderatorul de emisiune, un cunoscut împătimit al pariurilor sportive, nu a putut să rateze semifinalele Europa League.

Badea a pariat că Arsenal nu va reuși să câștige în Spania, alegând opțiunea “gazde sau egal”, mizând pe Villareal, aflată în prezent pe locul al șaptelea în La Liga.

ADVERTISEMENT

În cealaltă semifinală, dintre Manchester United și AS Roma, Mircea Badea intuiește că se vor marca cel puțin două goluri, mizând pe faptul că italienii nu au altă șansă de a se califica în Liga Campionilor decât să câștige trofeul Europa League, iar “diavolii roșii” speră să își salveze sezonul cu un trofeu european.

pariu Mircea Badea, Europa League
Mircea Badea, un nou bilet cu câștig uriaș din două meciuri. Ce a pariat realizatorul pe meciurile din Europa League foto: Captură Facebook

Cu aceste două alegeri, realizatorul TV ar putea să câștige peste 4500 de lei, având un profit de 2500 de lei, o sumă semnificativă mai ales după ce în ultimele săptămâni a avut mai multe încercări ratate.

ADVERTISEMENT

Chiar săptămâna trecută, Badea a ales două meciuri pe care a pariat 2000 de lei, suma lui “clasică”, mizând pe faptul că ambele echipe vor înscrie în confruntările dintre Bayer 04 Leverkusen și Eintracht Frankfurt, dar și West Ham United – Chelsea.

Derby-ul londonez însă s-a încheiat cu victoria lui Chelsea, scor 1-0, după ce confruntarea din Bundesliga s-a terminat 3-1 în favoarea lui Leverkusen.

ADVERTISEMENT
Tags: