Mircea Badea urcă în ring cu un campion naţional!

In aceasta seara, Mircea Badea va intra in ring cu motociclistul pe care l-a provocat in urma cu trei luni la o disputa ca de la barbat la barbat. Vedeta vrea sa castige, asa ca s-a antrenat special...
07.11.2014 | 09:20
Mircea Badea urca in ring cu un campion national

In aceasta seara, Mircea Badea va intra in ring cu motociclistul pe care l-a provocat in urma cu trei luni la o disputa ca de la barbat la barbat. Vedeta vrea sa castige, asa ca s-a antrenat special pentru o victorie. De cealalta parte, luptatorul Teodor Emi e sigur ca il va dovedi pe prezentator din cateva lovituri.

Badea este pregatit de lupta

Mircea Badea a demonstrat ca are “vana” si vrea sa se bata cu motociclistul Teodor Emi

Ciprian Sora l-a antrenatPentru meciul din aceasta seara, Badea s-a antrenat initial cu Ciprian Sora, unul dintre cei mai buni luptatori din Romania in sporturile de contact. “E adevarat, Mircea a venit la mine la sala pentru o sedinta de pregatire. Din pacate, a fost numai una, intrucat programul meu nu a coincis cu al lui, asa ca s-a antrenat singur! Este foarte ambitios, a venit la sala de doua ori pe zi si a invatat procedee de lupta fara sa fie ajutat de nimeni! Sper sa poata duce meciul la bun-sfarsit, dar este foarte greu”, a declarat Ciprian Sora, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Teodor Emi, adversarul lui Mircea, in ring“Il cunosc pe Teodor, rivalul lui Mircea, si stiu ca nu e deloc floare la ureche meciul, asa cum spune el. Emi a fost campion national, a mai castigat si niste turnee, este pregatit ca un luptator profesionist, in schimb Badea are doar vointa… Sigur, motociclistul a luptat prost la campionatele mondiale, unde abia a terminat meciul in picioare, dar una este in ringul acela si altceva va fi azi! Sper ca Mircea sa nu iasa sifonat si sa reziste, caci, asa cum spuneam, a incercat sa se perfectioneze cum a putut el mai bine”, a mai spus Sora.

Pe de alta parte si Carmen Bruma, iubita lui Badea, are emotii pentru prezentatorul tv. In ultimele zile, ea l-a ajutat sa se antreze pentru coordonare, ochi-mana si viteza de reactie, iar el a si postat filmulete pe adresa de socializare cu pregatirea “speciala” facuta cu frumoasa femeie. In plus, ieri, pe facebook, Carmen a prezentat si o gustare “minune” care il ajuta pe barbatul ei inainte de antrenament: 100 gr dovleac, o lingura pudra proteica, o lingurita de miere, o lingurita fulgi de migdale, merisor si scortisoara.

In cadrul emisiunii WOWbiz de la Kanal D, luptatorul-motociclist care il va intalni azi, in ring, pe jurnalist, a declarat: “Meciul e legal. Eu nu am facut nicio cursa atunci. Am fost deranjat ca Mircea Badea a facut foarte multe afirmatii jignitoare despre sportivi. Cand a jignit motociclistii, a fost picatura care a umplut paharul. M-am simtit jignit de afirmatiile lui. Nu eu am turat motorul atunci. Eu sunt de 4 ori campionan la Mai Tai. Stiu ca Mircea a fost antrenat de Ciprian Sora, dar nu se face primavara cu o floare. Eu o sa il fac K.O. Amatorul Mircea Badea a vorbit urat de profesionisti! Eu folosesc motorul doar ca sa merg la sala sau pentru drumetii. Pe de alta parte, tin sa precizez ca este un meci liber. Voi lovi fara mila, dar asa va lovi si el. O sa dau mai mult la fata, o sa combin, cu lovituri de pumn, cot si picior. Punctele lui forte sunt ca face spagatul complet si ca lupta atipic, fiindca e incepator”

“Mircea, te astept in ring. E cazul sa trecem de la vorbe la fapte”, a mai spus Teodor, la WOWbiz.

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

 

Tags: