Life

Mircea Badea, vehement în cazul bărbatului care a primit la rapel alt vaccin: ”E o modă acum”

10.02.2021 | 08:32
Mircea Badea vehement in cazul barbatului care a primit la rapel alt vaccin E o moda acum
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a reacționat vehement în cazul bărbatului din Târgu-Jiu care a fost vaccinat din greșeală la rapel cu un alt ser decât cel administrat în urmă cu 21 de zile. Prezentatorul a comentat în stilul său caracteristic situația neplăcută. 

Este vorba de un bărbat în vârstă de 69 de ani care inițial a fost vaccinat cu Pfizer, însă când a mers pentru a doua doză asistenta l-a vaccinat din neatenție cu serul Moderna. Gorjeanul este în momentul de față sub atenta observație a cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT

Pornind de la acest caz neplăcut, Mircea Badea a precizat că este o „modă” acum acest lucru ca cele trei seruri produse pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus să nu fie în conflict și mai ales, să nu existe niciun fel de discriminare.

Mircea Badea, despre cazul bărbatului vaccinat la rapel cu alt ser

„Am văzut că e o modă acum: îți face prima doză de la un producător și a doua doză de la alt producător, ca să nu fie pe discriminare, să nu se supere niciunul.

ADVERTISEMENT

Și nu ar trebui acum să-i facă acum și cu AstraZeneca? Poate omul nu știa să citească ce scria pe ușă. Cum era aia? Trebuie să reduci viteza până la limita evitării oricărui pericol. Atunci de ce mă mai duc la centrul de vaccinare la specialiști?

Că așa zic «îți dau două doze prin poștă, ți le faci singur acasă», care-i treaba?”, a spus Mircea Badea în emisiunea pe care o moderează la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator a mai adăugat că mama sa a vrut să se vaccineze, dar nu a mai găsit niciun loc liber prin București. Femeia putea să ajungă la un centru de vaccinare din Călărași sau la altul din Giurgiu, însă a fost sfătuită să nu se grăbească.

„Mama s-a interesat și dânsa de vaccin și i s-a spus «Dar nu e doamnă niciun vaccin, terminați cu prostiile, că n-avem». Și pe urmă i s-a spus că s-ar putea să fie ori prin Călărași ori prin Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Și mama m-a întrebat dacă să se ducă în Călărași – i-am zis să nu se ducă deocamdată, să mai stea pe aici”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT