News

Mircea Badea, verdict în cazul atacului lui George Simion: „A fost o mână de intelectuali, pentru că totuși cerneala…”

Ce a spus Mircea Badea despre atacul cu cerneală asupra lui George Simion, de ziua Unirii Principatelor. Prezentatorul chiar a emis ipoteze despre persoana în cauză.
25.01.2022 | 10:36
Mircea Badea verdict in cazul atacului lui George Simion A fost o mana de intelectuali pentru ca totusi cerneala
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a vorbit despre incidentul în care a fost implicat George Simion.

Mircea Badea, verdict în cazul atacului lui George Simion. Ce a spus prezentatorul

Acesta a precizat că cei care au lansat atacul asupra politicianului AUR trebuie să fie niște intelectuali, din moment ce „arma” pe care au ales-o a fost cerneala.

Prezentatorul de televiziune chiar se întreba de una a fost cumpărată această cerneală, pentru că credea că nici nu se mai găsește la magazine.

ADVERTISEMENT

„A fost o mână de intelectuali, pentru că totuși cerneala… Eu, primul lucru: de unde ați luat cerneală? De unde dracu’ mai găsești cerneală în zilele noastre?”, a întrenat retoric prezentatorul de televiziune.

Conform lui Mircea Badea, persoana care l-a atacat pe George Simion a purtat un hanorac și a comis fapta, pe care a catalagat-o drept „foarte tare”.

ADVERTISEMENT

Acesta chiar l-a numit un „om de acțiune”.

„ A fost așa… hop. Și ai văzut că a venit cu gluga pe cap și… ia-o pe asta! Foarte tare. Eu zic că mai bine pe omul ăla l-am întreba cum e bine să reacționezi în tot felul de situații geopolitice, pentru că omul e de acțiune”, a mai spus el.

George Simion, atacat cu cerneală de Ziua Micii Uniri

Liderul formațiunii AUR a fost atacat cu cerneală chiar de ziua Micii Uniri, când el se afla în horă. Un individ a venit la el și a aruncat cu cerneală pe fața sa.

ADVERTISEMENT

George Simion a spus că nu s-a temut niciodată pentru ce ar putea face persoana respectivă și chiar a cerut Poliției să nu o amendeze.

”Eram în hora unirii și un individ a venit și a aruncat cu ceva albastru în mine. Nu mă tem, mă tem doar de Dumnezeu, suntem în mijlocul oamenilor, pot să arunce cu ce vor.

ADVERTISEMENT

În ultimii 30 de ani politicienii s-au temut de popor, nu trebuie să se teamă. Nu știu de ce a aruncat, nu mi-a zis nimic. Asta nu e motiv să ne strice sărbătoarea”, a declarat el, după acest incident, pentru Antena 3.

Ulterior s-a aflat și cine erau cei doi care au pus la cale atacul. Este vorba despre doi soți, care au și fost ridicați de jandarmi.

ADVERTISEMENT