Life

Mircea Baniciu, surpriză la nunta fiicei sale. Ana Baniciu i-a atribuit un rol special: „Are un moment de care nu știe încă”

Ana Baniciu a stabilit detaliile nunții cu Edy Kovacs, iar tatăl său va avea un rol special în cadrul evenimentului. Mircea Baniciu nu știut până acum.
28.12.2022 | 19:13
Mircea Baniciu surpriza la nunta fiicei sale Ana Baniciu ia atribuit un rol special Are un moment de care nu stie inca
Ana Baniciu a stabilit ce rol va avea Mircea Baniciu la nunta sa. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu a vorbit despre nunta cu Edy Kovacs. Evenimentul va avea loc anul viitor, iar tatăl vedetei, Mircea Baniciu, va avea un rol special.

Ana Baniciu se mărita la anul. Mircea Baniciu nu știe ce i s-a pregătit

Ana Baniciu și iubitul ei, Edy Kovacs, se iubesc de mai bine de doi ani, iar artista a vorbit despre nuntă. În podcast-ul lui Horia Brenciu, ea a mărturisit că evenimentul va avea loc în 2023, însă nu a dezvăluit data exactă a acestuia.

ADVERTISEMENT

Și dacă nu o mai poate avea pe mama sa alături, deoarece a murit recent, vedeta a pregătit un moment special pentru tatăl său, Mircea Baniciu.

Vedeta a plănuit totul fără acordul viitorului soț și nici măcar pe Mircea Baniciu nu l-a pus încă în temă cu sarcina emoționantă pe care o va avea de îndeplinit.

ADVERTISEMENT

„El are deja un moment la nunta mea, care este și stabilită, dar el nu a aflat nici asta. Mă rog, încă nu e stabilită 100%, dar el are un moment de care nu știe încă.

Este vorba despre momentul ‘nunta’, pe care îl va cânta, chiar dacă domnul Kovacs este de acord sau nu, nu mă interesează”, a spus Ana Baniciu, conform Libertatea. 

ADVERTISEMENT

Mircea Baniciu, prezent și el la podcast, a mărturisit că se înțelege bine cu viitorul ginere și că se bucură pentru fericirea fiicei sale.

„Se înțeleg bine și eu sunt super mulțumit și fericit pentru ea”, a spus Mircea Baniciu.

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și viitorul său soț?

De asemenea, artista a povestit cum l-a cunoscut pe Edy Kovacs și cum a început povestea de iubire dintre ea și viitorul său soț.

ADVERTISEMENT

„Ne-am întâlnit printr-o prietenă și vecină a mea de palier. Vecina mea care stătea perete în perete cu mine. M-a invitat într-o seară la Oțil la restaurant.

Acolo s-a întâmplat că a venit Edy să ne ia. Era prieten cu ea, nicio treabă, nicio legătură cu mine și așa ne-am cunoscut”,  a povestit Ana Baniciu.

ADVERTISEMENT